Bitdefender Total Security 2014 za darmo

ptryk114

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Re: Bitdefender Internet Security 2014 za darmo

Może ktoś podać konkretne niemieckie proxy które działa z tym giveawayem? Próbowałem kilka i prawie wszędzie mam komunikat "ungultige seite", tylko na jednym jak na razie nic nie wyskoczyło, po prostu strona się przeładowała i tyle.

Quń

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
203

Działające proxy:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Sprawdzone - dostałem licencję po 30 sekundach.
Jako ciekawostka - ta sama, co w promocji adventkalendar...

ptryk114

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0

Wyświetla jeszcze inny komunikat, "aufgrund der hohen nachfrage können wir ihrer ip-adresse leider keinen weiteren schlussel zuteilen", czyli że za dużo było już prób z danego ip. Gdyby komuś się jeszcze udało dorwać jakiś nadmiarowy kluczyk to byłbym wdzięczny :)

Quń

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
203

To znaczy, że ktoś już z tego IP próbował się zarejestrować. Jeśli masz zmienne - to po prostu przełącz router. Jeśli wisisz na łączu współdzielonym i stałym (radiowe, sieć osiedlowa) - masz pecha. Ale kolega/koleżanka może takiego łącza nie mieć i u nich zarejestrujesz.

ptryk114

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0

Nie, chodzi o to że to proxy zostało już tyle razy użyte. W każdym razie dostałem już kluczyk na priva ;)

bacham

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0

jak komuś się udało, a nie jest mu zabardzo potrzebny kluczyk, jestem chęty , bo mi się za boga niechce udać :wariat :mad:

sigma

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2

U mnie nie poszło ani przez proxy ani przez Vpna ani przez bramkę proxy (podobno wpisuję błędny kod). Myślę,że ta promocja to jeden wielki shit <szok> <szok> podobnie jak sam program z którym przeważnie miałem same problemy.

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12749
Miasto
Somewhere over the rainbow.

Mam dwa klucze i mi nie są potrzebne. Chętnie komuś odstąpię.

rene1983

Wygadany
Reakcje/Polubienia
5

Przez program SecurityKiss tunel nie idzie ale przez CyberGhost poszło bez problemu.

juhuhu

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3

co to znaczy ungültige seite - całyczas mi to wyskakuje i nie wiem co to jest.

juhuhu

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3

longinus napisał:
juhuhu napisał:
co to znaczy ungültige seite - całyczas mi to wyskakuje i nie wiem co to jest.
wyłącz Adblock lub podobny bloker

wyłączyłem wszystko firewall, bloker reklam i to samo , cały czas to samo

stoper3

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
6

U mnie też to samo nie wiem czemu nie mam włączonych żadnych adblocków .Tak jak by strona już nie działała.Mam prośbę jak by ktoś miał kluczy zbędny albo sprawdził czy ta strona działa.

rene1983

Wygadany
Reakcje/Polubienia
5

Więc idzie bez problemu.

graf

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0

Panie i Panowie strona działa, tylko ma wybitną zdolność do eliminowanie tego czego nie chce. :p
Komunikaty pokazują się różne i wciąż dochodzą nowe w zależności od tego na czym dacie się przyłapać (to nie Adblock). Każda taka promocja na tej stronie, to wyłapywanie kolejnych luk. Tymczasowe konta pocztowe, proxy... itd., są powoli blokowane. Wystarczy że z tego samego adresu IP ileś osób będzie się dobijać poprzez CyberGhost itp. programy i już domagają się udowodnienia że ma się prawo do skorzystania z promocji.
Niektórzy tu piszą że dostali ten sam klucz co w przypadku wcześniejszej promocji... A jaki klucz można dostać jak się używa tego samego konta pocztowego? Cieszcie się, że Wam wysyłają go po raz drugi, trzeci (skoro zapomnieliście że już go macie)... a nie blokują za próby cotygodniowego pozyskiwania licencji na ten sam program. :p

Nie ma co się przejmować, nie jedyny pcwelt jest tylko na świecie. Jak nie dziś to jutro, nie tu to tam... Oni nas drzwiami, to my oknem. :jezyk

Nas? Bohaterów? Prądem?!
:szydera

stoper3

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
6

No i dupa po mi znanych proxy nie idzie i po bezpłatnej wersji cybreghost też.Prośba ma ktoś zbędny kluczyk?Albo powie jak zdobyć bo mi już pomysłów zabrakło.

Do góry