Bitdefender Total Security 2012

pavlovsky

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Nie widziałem wątku o tym programie na tym forum, więc postanowiłem go stworzyć :) Jakie macie odczucia odnośnie tego programu? Uważacie, że warto go kupić? Piszcie swoje spostrzeżenia i uwagi o nim :) Będą one z pewnością bardzo pomocne dla innych :)

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29978
Miasto
Trololololo
Jak chcesz kupić ze zniżką 30 $ produkty BitDefendera to na tej stronie możesz dostać kupon

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Jak ci się nie uda go zdobyć to mogę ci podesłać kuponik :dziwak

pavlovsky

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Zainstalowałem wersję trial aby przekonać się jak też działa ten program i...byłem w szoku zaraz po jego zainstalowaniu :) Program unicestwił mi z marszu moją przeglądarkę uniemożliwiając mi korzystanie z netu. Jeśli tak ma wyglądać ochrona tego programu to ja dziękuje :) Dziękuję również Wam koledzy za propozycję kuponu zniżkowego, ale z powyższych względów nie skorzystam :)

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29978
Miasto
Trololololo
Zastanów się dobrze, obadaj program.Zniżka bardzo fajna :D
n40ZUl.jpg

A

Anonymous

Kupony działają do 31.12.2011.

Szkoda że za kupon $50.00 nie kupisz za darmo programu za $49.95

OnSam

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Jakiś miesiąc wstecz była lepsza promocja na ten wówczas wchodzący produkt 2012 - wszystkie jego wersje były tylko za 10$. Lecz co z tego, jak program ten nie nadawał się wówczas do niczego! Nie wiem jak jest teraz, ale widzę po jednym z komentarzy, że nie wiele się zmieniło :D
Kolejna sprawa jaka dyskwalifikuje ten program, to brak kompatybilności z Malwarebytes i na samym starcie, podczas instalacji wywala go i daje do wyboru, albo ja, albo on :pp

jasiekkidawa

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
DGL :)
Hehe, pic na wodę fotomontaż z tymi prawie 8 zł. za lickę. Gdy przyszło mi już do zapłaty na PAYPALu nagle wyskoczyła mi cena prawie 13 EURO za roczną lickę na BIS 2012... Oczywiście podziękowałem za taką promocję !!!

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29978
Miasto
Trololololo
Sprawdziłem i faktycznie, ale to może dlatego że te kupony należało aktywować do 1 listopada, choć w sumie 13 czy tam 15 euro to też nie majątek.

Andy

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
64
OXYGEN THIEF napisał:
... choć w sumie 13 czy tam 15 euro to też nie majątek.
W pełni się z Tobą zgadzam. Ujmując to Polskim przysłowiem to i tak jest: "Tanie jak barszcz", ale... fakt jest faktem, że z 2 Euro zrobiło się o 10 więcej, a tak być nie powinno bo taki marketing zraża potencjalnych nabywców. To jak promocja w supermarkecie, ten produkt X masz za darmo, a wart jest 20 zł, ale musisz najpierw kupić ten produkt Y za 200 zł :szydera
A swoją drogą te 10 Euro więcej to mogą to być koszty manipulacyjne, ukryty podatek itp.

sworoslaw

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Rybnik
Wszystko przez to,że nie zmieniliście waluty rozliczenia :) pojawia się możliwość wyboru, czu EURO czu USD. Przynajmniej ja tak miałem. I tam wybieramy USD, i bez problemu kończymy transakcję :)

Do góry