AV Video Morpher za darmo !

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30866
Miasto
Trololololo
AV Video Morpher – to prosta w obsłudze, uniwersalna aplikacja dzięki której będziemy mogli tworzyć tworzyć własne klipy wideo, jak i poddać modyfikacji już gotowe.

AV Video Morpher pozwala także na podkładanie głosu pod filmy, zmienianie głosu, konwertowanie, modyfikowanie lub usuwanie oryginalnej ścieżki dźwiękowej. Pliki wideo można przetwarzać klatka po klatce, wycinać wybrane fragmenty, lub dodawać własne a na koniec możemy nagrać wybrane pliki wideo na płytę DVD.

Program jest w języku angielskim.
http://programyzadarmo.net.pl/goto/168628

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
eset.jpg

Co mamy o tym sądzić? Zbadam plik ale na ogół ESET SS nie ma skłonności do nadwrażliwości...
Powodem alarmu są te dwa pliki
2eset.jpg

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
No a jak to wygląda na VT? Wczoraj jakąś instalkę pobrałem (chyba to AVI coś tam) i tylko Eset pokazał tam wirusa. Rożnie chyba z tą nadwrażliwością bywa, bo np. chciałem Twoją Emmers instalkę Zoner Photo Studio pobrać i dwa razy NIS (nawet się nie pytał jak ma w zwyczaju) ją od razu skasował jako wyjątkowo szkodliwy plik.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30866
Miasto
Trololololo
Eset nie jest nadwrażliwy ?? było już tu parę razy że zaliczył FP i to pewnie jego kolejne, wszak to jedyny antywirus ze sztuczną inteligencją (tak twierdzi jego producent) :szydera

krzychu76

Świeżak
Reakcje/Polubienia
1
Ten program to straszny syf, przynajmniej jak dla mnie. Instaluje się jako domyślny odtwarzacz płyt DVD, a po odinstalowaniu tego morphera musiałem grzebać w rejestrze, żeby przywrócić Autoodtwarzanie :(

waldi

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
66704
Po jego odinstalowaniu,zostało prawie dwa tysiące wpisów w rejestrze, plus jakiś dodatkowy program.Pomógł jv16PT i Glary Utilities.

Tommek131

Wygadany
Reakcje/Polubienia
1
Miasto
Bielsk Podlaski
Plik, który rejestruje program można pobrać stąd:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Wystarczy go włączyć i kliknąć "TAK" i będziemy mieli pełną wersję.
Dzisiejsza promocja na moim chomiku:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Do góry