Auslogics Disk Defrag Professional za darmo

A

Anonymous

wlodeusz napisał:
Następnym razem napiszę, że to najgorszy z możliwych program!. Wtedy grono "expertów", znów rzuci się na mnie ujadając z pytaniem, dlaczego?. Tak jak dziś pytali gryząc, dlaczego niby najlepszy?.
Wlodeusz-zachowuj się..."ujadają" i "gryzą" np.pieski...a tu na Forum zwierząt nie ma.
Wyraziliśmy tylko swoją opinię...podobnie jak Ty...i przy tym zostańmy.A te złośliwości na granicy epitetów są całkowicie zbędne.

A

Anonymous

Wlodeusz wyluzuj sznurowadła, każdemu kto Cię o coś zapyta odpowiadasz że szczeka? Dziwne masz postrzeganie świata w takim razie :(

wlodeusz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
Miasto
Warmia i Mazury
Szanowni!. To nie złość i nie jad przemówił w poprzednim poście. Ja mam po prostu wielkie, choć bardzo specyficzne poczucie humoru. Pozdrawiam wszystkich serdecznie, na czoło serdeczności wysuwając jednak, Grafa, Oxygen Thiefa i oczywiście Kamelkę. PS.Sznurowadeł w kapciach nie posiadam, póki co, więc nie gniotą zbyt :piwko dokuczliwie!.

CarTon

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Miasto
19°57'E - 50°03'N
Ja nie mam w tej materii doświadczenia. Czytałem kiedyś że od systemowego defragmentatora jest gorszy tylko brak defragmentatora. Czyli każdy inny jest lepszy. Dla tego poszedłem na łatwiznę i używam "Priform Defraggler".
Czy to zły wybór ?

wlodeusz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
Miasto
Warmia i Mazury
Pozwolę sobie odpowiedzieć, choć też ze mnie zielonka. Jeśli ktoś daje Ci za darmo coś, co trzeba w normalnym świecie kupić, nie namyślaj się długo. Piriform Defragler i darmowy Auslogics, przerabiali na pewno prawie wszyscy tu obecni...Tyle, że kiedyś tam!.

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
46366
Miasto
Gdzieś w Polsce
wlodeusz napisał:
... Pozdrawiam wszystkich serdecznie, na czoło serdeczności wysuwając jednak, Grafa, Oxygen Thiefa i oczywiście Kamelkę. ...

Wlodeusz, Tobie również uszanowanie. :england

Auslogics Disk Defrag Pro :ok

alco

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
648
Jeżeli wyciągniesz instalke to raczej bezterminowa ale bez możliwości zaktualizowania do nowszej wersji.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30944
Miasto
Trololololo
A

Anonymous

Instalke "wydłubałem" ( okazało się że pewnie niepotrzebnie) klucz zachomikowałem, cóż ... wieelkie dzięki za info :) :ok

Quń

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
203
Niepotrzebnie - działa z wersją 4.3.2.0 od Auslogic (przepisałem kluczyk). Pytanie nadal aktualne - na jaki czas subskrypcja? Przy wersji 4.0 z poprzedniej promocji to był bodajże rok.

Gonzoo

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
To największe dziadostwo jakie widziałem . Pobrałem , zdefragmentowałem dysk , wyłączyłem kompa i poszedłem na spacer . Gdy wróciłem i włączyłem pc zastałem czarny ekran . Nawet biosa nie pokazuję . Co Wy na to , macie może jakiś pomysł jak to przywrócić do życia . Dramat .

wlodeusz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
Miasto
Warmia i Mazury
Program jest doskonały. Czarny ekran nie ma nic wspólnego, z tym programem. Zapytam z czystej ciekawości jak skonfigurowałeś program i w jakim trybie była robiona defragmentacja. Obawiam się,że to komputer weteran kilku wojen i zajazdów. Systemów i programów.Taki, który do zdechnięcia potrzebował tylko pretekstu!. Zamiast niebieskiego, dał litościwie czarny ekran. :jezyk

Gonzoo

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Weteran to może był , ale w doskonałej , optymalnej formie . I jakiś wymyślnych algorytmów zachciało mi się stosować . Zwykłym simple defrag mode przeleciałem .
Ja już nie skorzystam z tego napewno , a Wy zachwalajcie . smart defrag 2 lepszy , bo mądry

ps. używam "ładnych słów"

Do góry