License duration: 361 days, No free support and no Free upgrades. Program version: 4.9.6.0
Klikasz "Buy Now" (strona zjedzie na dół) i tam wybierasz zakładkę "Software Giveaway"A gdzie jest klucz do aktywacji?
Dziękuję i pozdrawiam po Świętach.Klikasz "Buy Now" (strona zjedzie na dół) i tam wybierasz zakładkę "Software Giveaway"
A prościej:Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Informacja na PW dotyczy wersji prof.Niestety wczoraj nie dałem rady skorzystać z tej promocji. Klucz jest pewnie jeden - jak to zazwyczaj bywało, jeżeli tak, to będę wdzięczny za podesłanie na priv.
pozdr.,
Areopagita
![]()
Dysków półprzewodnikowych nie należy defragmentować .Czy ktoś używa tego softu dla dysków SSD ? A jeśli tak to jakie wrażenia po optymalizacji dysku SSD ?
Opis darmowego programu do optymalizacji dysków SSD:Tyle wiem , oni reklamują jakąś optymalizacje , cokolwiek to znaczy . Sceptyczny jestem co do tego ale może się mylę i ta optymalizacja ma zbawienny wpływ na dysk SSD . Z ich opisu :
"Special Algorithms for SSD
- Special SSD optimization algorithm to reduce the number of write operations during defragmentation,
- Prevents excessive wear and allows to extend the disk’s lifespan.
- Set the SSD not to be displayed in the list of drives at all if you prefer not to include your SSD in defrags or optimization "