Ashampoo WinOptimizer 11 - konkurs na PZD

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Do wygrania 1 licencja na program Ashampoo WinOptimizer 11
ashampoo_winoptimizer_11.png

Ashampoo WinOptimizer to oprogramowanie do kompleksowej optymalizacji i konserwacji systemu operacyjnego Windows XP/Vista/7/8. Umożliwia ono wykonywanie takich operacji jak oczyszczanie dysku i rejestru systemowego ze zbędnych składników, zarządzanie aktywnymi procesami i komponentami uruchamianymi wraz z systemem oraz wiele innych, równie przydatnych.
dobreprogramy.pl

Zasady uczestnictwa:

1. Do konkursu może stanąć każdy, kto w momencie ogłoszenia konkursu już jest zarejestrowanym użytkownikiem forum. Uczestnicy zapisani po tym terminie nie mogą brać udziału w tym konkursie.
2. Proszę o pozostawienie komentarza, dlaczego chcesz wygrać licencję na ten program.

Zakończenie konkursu: 11.05.2014 godz. 22.00
Życzę powodzenia w losowaniu zwycięzcy, którego wyłoni random.org!

Micx

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
202
Część
Zgłaszam się do konkursu, w tej chwili jak na nowo zainstalowałem 10 to znalazła mi ok. 500 błędów (miałem wcześniej innego optymalizatora) a 11 pod tym względem na pewno jest jeszcze lepsza. Zresztą do tej pory nie zawiodłem się na żadnym programie Ashampoo :francuz
Pozdrawiam

Tomnord15

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
146
Miasto
Wrocław
Miałem kiedyś wersję 10 Ashampoo WinOptimizer i sprawowała się dobrze. Chętnie bym wypróbował wersję 11 bo ma nowe funkcje i jest bardzo dobrym optymalizatorem.

Orion

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
330
Miasto
somewhere in cyberspace....
Chętnie bym wypróbował tego optymalizatora, ma dużo funkcji. Do tej pory używałem ASC Pro ale licka mi się niedługo kończy....

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
winner.gif

2014-05-11_22h08_17.jpg

GRATULUJĘ! :hura

Do góry