ArekS
Bardzo aktywny
- Reakcje/Polubienia
- 0
al_arsen napisał:AppGuard tu nie ma nic do rzeczy.
Jak widać nigdy tak do końca nie wiadomo,senior38 napisał:Pobrałem odpowiednie i nie pomogło.

al_arsen napisał:AppGuard tu nie ma nic do rzeczy.
Jak widać nigdy tak do końca nie wiadomo,senior38 napisał:Pobrałem odpowiednie i nie pomogło.
Odinstalowałem AppGuarda uruchomiłem jako admin. i nici.ArekS napisał:al_arsen napisał:AppGuard tu nie ma nic do rzeczy.Jak widać nigdy tak do końca nie wiadomo,senior38 napisał:Pobrałem odpowiednie i nie pomogło.a skoro Kolega używa AppGuarda, bezpieczniej stwierdzić: "może nie mieć nic do rzeczy".
I już wiemy na pewno, że AppGuard nie ma nic do rzeczy, spoxsenior38 napisał:Odinstalowałem AppGuarda uruchomiłem jako admin. i nici.ArekS napisał:al_arsen napisał:AppGuard tu nie ma nic do rzeczy.Jak widać nigdy tak do końca nie wiadomo,senior38 napisał:Pobrałem odpowiednie i nie pomogło.a skoro Kolega używa AppGuarda, bezpieczniej stwierdzić: "może nie mieć nic do rzeczy".
ArekS napisał:Jak widać nigdy tak do końca nie wiadomo,a skoro Kolega używa AppGuarda, bezpieczniej stwierdzić: "może nie mieć nic do rzeczy".
Wydaje mi się, że choć ten konkretny komunikat nie był generowany przez AG, to wcale nie oznaczało automatycznie, że to nie AG coś zablokował. Ale skoro dla Ciebie było to pewne, to super. spox Zresztą teraz to i tak bez znaczenia.al_arsen napisał:ArekS napisał:Jak widać nigdy tak do końca nie wiadomo,a skoro Kolega używa AppGuarda, bezpieczniej stwierdzić: "może nie mieć nic do rzeczy".
AG nie generuje takich komunikatów więc to było pewne.
Witam.Odpuściłem sobie.Mam Zonera to wystarczy.Pozdrawiam.ArekS napisał:Wydaje mi się, że choć ten konkretny komunikat nie był generowany przez AG, to wcale nie oznaczało automatycznie, że to nie AG coś zablokował. Ale skoro dla Ciebie było to pewne, to super. spox Zresztą teraz to i tak bez znaczenia.al_arsen napisał:ArekS napisał:Jak widać nigdy tak do końca nie wiadomo,a skoro Kolega używa AppGuarda, bezpieczniej stwierdzić: "może nie mieć nic do rzeczy".
AG nie generuje takich komunikatów więc to było pewne.
I jak tam, senior38 - udało się przy ponownej instalacji, czy odpuściłeś sobie Photo Commandera?
Wypróbuj może tę instalkę:acar napisał:Nie wiem co jest grane z ostatnią instalką .. u mnie dla przykładu pozycja "Pobierz darmowy kod aktywacyjny" jest nie aktywna.. jednym słowem... nie przekierowuje na stronę .. :nea
Wszystko, co najlepsze, dla Twoich zdjęć!
Zespół Ashampoo życzy Ci Wesołych Świat, dużo zdrowia i sukcesów w nowym 2016 roku! W podziękowaniu na Twoje nieustanne wsparcie w ubiegłym roku, przygotowaliśmy dla Ciebie skromny prezent. Skorzystaj ze specjalnej wersji Photo Commander Xmas Edition posiadającej nowe pocztówki okolicznościowe na każdy dzień roku.
Screenshot: xmas cards
Wydajne zarządzanie zdjęciami staje się jeszcze prostsze
Kochasz zdjęcia? Twoje ostatnie wakacje, Twój ślub - wyjątkowe wspomnienia zazwyczaj istniejące tylko w formie zdjęć nieustannie powiększają tylko ogromną kolekcję. Pierwotnie składowane w pudełkach, dzisiaj zdjęcia są przechowywane na komputerach. Czy wiesz jak i gdzie dokładnie zdjęcia z wakacji są przechowywane? Czy martwią Cię artefakty i rozmazane fragmenty rujnujące idealne momenty?
Wejdź do świata Ashampoo Photo Commander 12, wyjątkowego menadżera zdjęć. Bez wysiłku przeglądaj ogromne kolekcję zdjęć i usuwaj irytujące defekty w locie. Optymalizuj kolor oraz ustawienia kontrastu i nadaj swoim zdjęciom blasku. Uwolnij kreatywność i ożyw swoje zdjęcia dzięki profesjonalnym efektom oraz zaskocz znajomych własnoręcznie robionymi kalendarzami, kolażami i kartkami okolicznościowymi.
Screenshot: xmas skin
Najważniejsze funkcje:
Bez żmudnych procesów uczenia dzięki przydatnym oknom wprowadzającym oraz kreatorom konkretnych zadań
Zarządzaj olbrzymią kolekcją zdjęć dzięki inteligentnym wyglądom kolumn
Automatyczne kopie zapasowe dla bezpiecznej pracy
Rozszerzone wsparcie formatu RAW dla wysokiej klasy aparatów
Organizuj zdjęcia z niesamowitymi opcjami nakładania filtrów i tagowania
Wsadowa kopia zapasowa, zmiana nazwy, przenoszenie i konwersja zdjęć
Optymalizacja zdjęć 1-kliknięciem dla poprawy jakości zdjęć
Doskonałe tonowanie kolorów z krawędziami gradientu
Dodawaj i projektuj tekstu, strzałki i obiekty
Profesjonalne efekty na obrazach, np. farba olejna czy szkic ołówka
Zmieniaj zdjęcia w pokazy slajdów, kalendarze, kolaże, panoramy oraz pocztówki okolicznościowe
Zintegrowane przesyłanie do portali Facebook, Picasa oraz Ashampoo Webspace