Ashampoo Photo Commander 10 za darmo

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30942
Miasto
Trololololo
Będzie odrzucać jeśli się nie zmieni 1 wpisu w rejestrze.Już kilka takich promocji było i zawsze po zmianie ( z wartości 2 która jest domyślnie na 1) klucz łykało.

kl65

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Właśnie skorzystałem z podpowiedzi OXYGEN THIEF i wszystko śmiga czyli jest pełna wersja .

Dzięki OXYGEN THIEF :ok :hi

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Ja niestety klucza nie dostałem. Stanęło w miejscu na POPROŚ O KLUCZ DO PEŁNEJ WERSJI i do widzenia...

zapomnij

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
234
Tak się zastanawiam czy jest o co się stresować,przecież ten program to żadne cudo.

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
:co jest? a dla mnie jeszcze lepiej rano mialem klucz na koncie ashapoo ponoc do pelnej ale pokazalo trial 40 dni teraz zaglodam klucz wcielo jak kamfora z mego konta zeby bylo smieszniej :scratch pytanie co stalo sie z kluczem :eek: :scratch :p ??

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
46361
Miasto
Gdzieś w Polsce
Emmers napisał:
Ja niestety klucza nie dostałem. Stanęło w miejscu na POPROŚ O KLUCZ DO PEŁNEJ WERSJI i do widzenia...
U mnie dokładnie tak samo :(

sheriff napisał:
:co jest? a dla mnie jeszcze lepiej rano mialem klucz na koncie ashapoo ponoc do pelnej ale pokazalo trial 40 dni teraz zaglodam klucz wcielo jak kamfora z mego konta zeby bylo smieszniej :scratch pytanie co stalo sie z kluczem :eek: :scratch :p ??
Nie dla psa kiełbasa, nie dla nas te klucze :gwizdek

vonz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
8
Kamelka napisał:
sheriff napisał:
Nie dla psa kiełbasa, nie dla nas te klucze :gwizdek
Powiem tak wszedłem przez proxy (Austria) końcówka maila. eu
Po zalogowaniu na swoje konto Ashampoo ,poniżej wyswietla się klucz , po przejściu do swoich licencji ,też jest klucz.
Pytanie zasadnicze ,czy macie konto? Bo jak nie macie to się nic nie pokaże.
Załozyć jak kto nie ma !! I będzie OK

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
:dziwak konto mam ale problem jest ze klucz wcielo byl i sie z konta zmyl :p rano jeszcze byl teraz juz go niema :gwizdek

vonz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
8
sheriff napisał:
:dziwak konto mam ale problem jest ze klucz wcielo byl i sie z konta zmyl :p rano jeszcze byl teraz juz go niema :gwizdek

To już siła Wyższa :papież
Jak masz konto to leżą tam klucze z przed 5(nawet) lat
po drugie wysyłają maila z kluczem :scratch :hippie

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
powiem tak rano klucz byl ale maila nie bylo teraz wchodze ani klucza ani maila - wiec odpuscilem se juz :scratch :hippie :p

vonz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
8
sheriff napisał:
powiem tak rano klucz byl ale maila nie bylo teraz wchodze ani klucza ani maila - wiec odpuscilem se juz :scratch :hippie :p
Rozumiem teraz,
miałes coś takiego:
fYIr5aD.gif

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Zdecydowanie nie ma o co zabiegać, nie jest to program z najwyższej półki (chociaż ma jedną funkcję dla której mam zawsze zainstalowaną jakąś wersję APC- mianowicie: prosta konwersja PNG do 32 bitowych BMP z zachowaniem przeźroczystości i odwrotnie-ułatwia to znacznie pracę przy dodawaniu obrazków do zasobów aplikacji i bibliotek). Zdecydowanie jednak wolę czeski ZPS 14 PRO i oczywiście Adobe Photoshop 9 (CS2), który w niemieckim Computer Bild oficjalnie jest podany jako pełna wersja darmowa.
pscs2.jpg

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
W swoich zbiorach posiadam instalkę polską z kluczem ze strony Adobe

można więc umownie (jak Computer Bild) przyjąć , że jest to pełna wersja darmowa.

vonz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
8
Na stronie:

u doły strony:

Hinweis:
Bei „Adobe Photoshop CS2“ handelt es sich um die im Jahr 2005 erschienene Programmversion, die der Hersteller für Altkunden zum kostenlosen Download bereitgestellt hat. Da der Support eingestellt und die Aktivierungsserver abgeschaltet wurden, ist die beispielsweise für eine Neu-Installation erforderliche Seriennummer auf der Adobe-Webseite direkt neben dem Download-Link des Programms zu finden. Adobe weist darauf hin, dass ein Download der Software sowie die Nutzung der Seriennummern durch Personen, die das Programm in der Vergangenheit weder von Adobe direkt noch von einem autorisierten Händler erworben haben, nicht gestattet ist und eine Verletzung von Adobe’s Urheberrechten darstellt.
Uwaga:
W "Adobe Photoshop CS2" została opublikowana w 2005 r. w wersji programu, która udostępniła do bezpłatnego pobrania dla istniejących klientów producenta. Ponieważ zestaw wsparcie i serwery aktywacyjne zostały zamknięte, wymagane przykładem nowego numeru seryjnego instalacji można znaleźć na stronie internetowej firmy Adobe, tuż obok linku pobierania programu. Adobe informuje, że pobieranie oprogramowania i korzystanie z numerami seryjnymi przez ludzi, którzy nabyli program w przeszłości, ani w Adobe bezpośrednio lub od autoryzowanego dealera, jest zabronione i stanowi naruszenie praw autorskich firmy Adobe.
Tak,ze z tą darmowoscią to nie do końca........ :hippie

Do góry