Ashampoo Music Studio 2012 za darmo !

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30892
Miasto
Trololololo
Ashampoo Music Studio to narzędzie, które pozwala kompleksowo zarządzać plikami muzycznymi. Program potrafi naprawdę wszystko jeżeli chodzi o zarządzanie multimediami. Aplikacja działa w dwóch trybach: eksperta i normalnym. W tym pierwszym nie wyświetlane są podpowiedzi oraz informacje o poszczególnych narzędziach.

Zgrywanie Audio CD
Umożliwia zgrywanie do formatu mp3 dowolnych płyt audio.

Nagrywanie plików
Ten moduł pozwala na wypalanie nośników CD/DVD/Blu-ray. Możliwe jest nagranie Audio CD, płyty ze zróżnicowanymi formatami, płytkę MP3, płytkę WMA.

Organizowanie plików
Umożliwia automatyczne przenoszenie i masową zmianę nazw plików według ustalonych kryteriów.

Modyfikacja plików
W tym module dostępne są narzędzia do edycji tagów, normalizacji głośności plików muzycznych, przycinania plików (miksowanie, modyfikacja) oraz konwersji plików (do MP3, WMA, Ogg, WAV, FLAC).

Nagrywanie
Narzędzie pozwalające na nagrywanie dźwięku audio z mikrofonu lub wejścia liniowego. Użytkownik może wybrać w jakim formacie ma być nagrywany dźwięk (MP3, WMA, Ogg, WAV, FLAC).

Asystent uszkodzonych plików
Znajduje, naprawia oraz przenosi uszkodzone pliki.

Program Ashampoo Music Studio jest niezbędny dla tych wszystkich, którzy mają do czynienia z muzyką cyfrową. Jego najnowsza wersja posiada wszystko, co jest konieczne do stworzenia i obróbki kolekcji muzyki cyfrowej, a także do zarządzania nią. Program jest tak prosty w obsłudze, jak zwykły odtwarzacz.
http://programyzadarmo.net.pl/goto/158438

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Witam !

Fajny program , ale mam pytanie i prośbę to chyba do kolegi Emmersa , otóż po ściągnięciu z Giveaway of the Day otrzymujemy w formie spakowanej program i plik tekstowy , w trakcie instalacji otrzymujemy też klucz .
Wydaje mi się że to Ashampoo Music Studio 2012 jest specjalnie spreparowane na potrzeby GOTD i pewnie należało by wyodrębnić instalkę , do której można będzie , jak by co wpisać otrzymany w trakcie instalacji klucz / trzeba podać maila /.
Szukałem pliku instalacyjnego Ashampoo Music Studio 2012 w Google ale jest Ashampoo Music Studio 4.0.5 , więc to nie to .

:scratch

antbil

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4547
Miasto
Gdynia Orłowo
Tadek
Może trochę mało szukałeś? Tak więc link do wersji w Computer Bild

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Pozdrawiam

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
antbil007 napisał:
Tadek
Może trochę mało szukałeś? Tak więc link do wersji w Computer Bild

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Pozdrawiam

Dzięki , rozumiem że jest tam też i nasz rodzimy język :dziękuję

Tomek-T-M-F

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Olsztyn
Witam, to jest normalny instalator spakowany zipem i nie sprawdza polączenia z netem podczas instalacji, po zainstalowaniu dopiero trzeba wpisać klucz licencyjny.pozdro

waldi

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
66728
Promocja w Computerbild wciąż działa.Pobrałem i klucz do pełnej wersji natychmiast otrzymałem.

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
waldi napisał:
Promocja w Computerbild wciąż działa.Pobrałem i klucz do pełnej wersji natychmiast otrzymałem.

Czy ta wersja jest tylko w języku niemieckim?

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30892
Miasto
Trololololo

waldi

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
66728
Instalator jest w j.niemieckim,ale po zainstalowaniu można wybrać j.polski.

Do góry