Grafika Ashampoo HDR #10 [with AI] za darmo

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
47017
Miasto
Gdzieś w Polsce
submit.png
Ashampoo HDR #10 [with AI] v10.31
lifetime
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Ashampoo HDR #10: Opanuj każdy scenariusz oświetleniowy dzięki precyzji wspieranej przez AI

Ashampoo HDR #10 to najnowocześniejsze oprogramowanie do edycji obrazu, stworzone z myślą o transformacji fotografii poprzez uwolnienie prawdziwej mocy obrazowania High Dynamic Range (HDR). Zaprojektowany do tworzenia fotografii o zakresie dynamicznym, który znacznie przewyższa to, co może uchwycić ludzkie oko i standardowe aparaty, HDR #10 bez trudu radzi sobie nawet z najtrudniejszymi warunkami oświetleniowymi, zamieniając wyblakłe lub zbyt ciemne sceny w żywe, bogate w detale arcydzieła.

Sercem programu jest nowy, potężny zestaw technologii sztucznej inteligencji (AI). Ta innowacja upraszcza często skomplikowany proces HDR. Użytkownicy mogą natychmiast uzyskać spektakularne rezultaty dzięki 136 ręcznie konfigurowanym i zoptymalizowanym przez AI predefiniowanym ustawieniom mapowania tonalnego w dziesięciu różnych kategoriach. Te predefiniowane ustawienia, wraz z dwiema nowymi metodami łączenia HDR opartymi na AI i czterema nowymi ustawieniami mapowania tonalnego AI, umożliwiają szybką i intuicyjną optymalizację, dostosowaną do każdego motywu. Rewolucyjną funkcją jest innowacyjna korekcja ghostingu, która inteligentnie wykrywa i eliminuje podwójne obrazy spowodowane ruchem obiektów podczas bracketingu ekspozycji, zapewniając perfekcyjną ostrość finalnego, scalonego obrazu HDR.

HDR #10 spełnia oczekiwania zarówno entuzjastów fotografii amatorskiej, jak i doświadczonych profesjonalistów. Początkujący docenią intuicyjny interfejs i automatyczne rezultaty generowane przez sztuczną inteligencję, a eksperci mogą skorzystać z rozbudowanego trybu eksperckiego, aby uzyskać pełną kontrolę. Tryb ten zapewnia dostęp do profesjonalnych filtrów obrazu w ośmiu kategoriach, zaawansowanych modułów, takich jak inteligentna przestrzeń kolorów SCA, oraz precyzyjnych narzędzi do selektywnego rysowania. Najnowsza wersja dodatkowo zwiększa kontrolę dzięki jedenastu nowym efektom AI i dwóm wyspecjalizowanym maskom AI do udoskonalania elementów takich jak niebo i głębia, umożliwiając niezrównaną precyzję lokalnych korekt.

Oferując maksymalną wszechstronność, Ashampoo HDR #10 bezbłędnie przetwarza zarówno pojedyncze zdjęcia, jak i serie pełnych ekspozycji. Fotografowie skorzystają z rozbudowanego wsparcia sprzętowego, ponieważ oprogramowanie rozpoznaje i przetwarza łącznie 1296 formatów RAW od szerokiej gamy producentów aparatów. Zapewniając idealne połączenie przyjaznych użytkownikowi ustawień wstępnych i profesjonalnych narzędzi wspomaganych przez sztuczną inteligencję, Ashampoo HDR #10 to doskonałe rozwiązanie do poprawy jakości obrazu, zapewniające maksymalny profesjonalizm i pełne zanurzenie się w kreatywnym potencjale dynamicznej optymalizacji obrazu.

lugger

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
1627
Tak apropos - czy komuś udało się pozyskać lickę? Chciałem zobaczyć czy to jest to samo co HDR Franzisa czy coś innego, ale przy próbie instalacji instaluje się Ashampoo App (głupie, ale od jakiegoś czasu normalne) i po zalogowaniu jest komunikat, ze program jest płatny. Jakby komuś się udało, niech podrzuci kluczyk ewentualnie. Promka niby nadal ważna i to zarówno na SOS jak i Ticku.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
31477
Miasto
Trololololo
Tak apropos - czy komuś udało się pozyskać lickę? Chciałem zobaczyć czy to jest to samo co HDR Franzisa czy coś innego, ale przy próbie instalacji instaluje się Ashampoo App (głupie, ale od jakiegoś czasu normalne) i po zalogowaniu jest komunikat, ze program jest płatny. Jakby komuś się udało, niech podrzuci kluczyk ewentualnie. Promka niby nadal ważna i to zarówno na SOS jak i Ticku.

lugger

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
1627
Tutaj jest opisane co i jak trzeba zrobić
Tak czytałem instrukcje z komentarza, tak robiłem wcześniej i niestety na dzisiaj, na ten moment to nie zafunkcjonowało. Ok. Nie potestujemy.
Ps. Przetestowałem tego triala. Może Franzis i Szampon to dwie różne firmy, ale produkt jest taki sam. Nawet waga pliku po obróbce jest podobna. Na plus to polskie menu. Niby drobiazg, ale jakoś przyjemnie jak producent zadba o polskiego klienta.

Ostatnia edycja:

tedi13

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
555
Miasto
okolice Krakowa
Po zainstalowaniu i uruchomieniu wszedłem w INFORMACJA i w "O" w domyśle "o programie" i tam jest napisane

Zarejestrowana pełna wersja, więc nie wiem co o tym myśleć. Pewnie okaże się po 4 .11 bo do tego terminu wersja testowa

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
31477
Miasto
Trololololo
Po zainstalowaniu i uruchomieniu wszedłem w INFORMACJA i w "O" w domyśle "o programie" i tam jest napisane

Zarejestrowana pełna wersja, więc nie wiem co o tym myśleć. Pewnie okaże się po 4 .11 bo do tego terminu wersja testowa
W przypadku wersji testowej pewnie jest informacja o tym kiedy wygaśnie.

lugger

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
1627
W przypadku wersji testowej pewnie jest informacja o tym kiedy wygaśnie.
U mnie jest właśnie info, że licencja pełnej wersji ważna do 4.11. Coś tam chyba nie do końca wyszło Ashampoo. Ale jakby kolega Ted miał pełną wersję na dłużej to gratulacje.

papagena2

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
To jest właśnie Ashampoo, mam dożywotni klucz do uninstalera i piszą mi że nie mogę aktywować programu ponieważ klucz był za często w użyciu.

Do góry