Ashampoo Burning Studio 2012 10.0.15 za darmo

Securitas

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
46
Miasto
Białystok
Używam Ashampo burning od wersji bodajże 8 i jestem zadowolony.Na stronie dp podaja ze program wart jest 50 euro...a na stronie ashampo pełna wersja Ashampoo burning studio 11 który jest o wiele bardziej zaawansowanym kombajnem kosztuje 64.99...ale złote :)

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

A

Anonymous

Re: program za 50E --> za free

Co do programu, to jeżeli komuś nie chce się szukać jaki to jest program to powiem, że jest to...

i pobierzecie go stąd

Specjalnie ukryłam gdyż może ktoś chce sam poszukać zgodnie z podpowiedziami podanymi na stronie, a informacje są podane dla leniuszków :dziwak

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144

olwu napisał:
Co do programu, to jeżeli komuś nie chce się szukać jaki to jest program to powiem, że jest to...

i pobierzecie go stąd

Specjalnie ukryłam gdyż może ktoś chce sam poszukać zgodnie z podpowiedziami podanymi na stronie, a informacje są podane dla leniuszków :dziwak

I ten program ze strony dobre programy czyli Ashampoo Burning Studio 2012 10.0.15 , był już podany dziś na forum w dziale programy z promocji tylko nie w tak zakamuflowanej wersji :jezyk

A

Anonymous

Tadek59 napisał:
olwu napisał:

i pobierzecie go stąd

I ten program ze strony dobre programy czyli Ashampoo Burning Studio 2012 10.0.15 , był już podany na forum w dziale programy z promocji tylko nie w tak zakamuflowanej wersji :jezyk

Dokładnie, był, ale może nie każdy kto chciał to się załapał :jezyk, a jak jest tak ukryte to jeszcze większa frajda :)

guma77

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
85

wow

dziekuje serdecznie za pochwale :hi

ps. mam prosbe jak ktos ma zbedny key do adguard 5 , niech podzieli sie na pw lub @
dzieki
pozdro all team :dziękuję

Kubala95

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Taki jeden fajny program od dobreprogramy.pl

Serwis dobreprogramy.pl udostępnia za darmo pełną wersję pewnego programu wartego 50 EUR. Zabawa polega jednak na tym, że trzeba go sobie samemu znaleźć wśród całej bazy. Jeżeli posiada się IE9, jest dużo łatwiej: wystarczy podpiąć stronę DP do paska (przeciągająć ikonkę ludzika z paska adresu na taskbar) i klinąć na nią p-klawiszem. Natomiast dla tych co nie posiadają Windows 7 i IE9 podaje linka w spoilerze.

Edit: przepraszam Oxy, temat był schowany głęboko, nie zawuważyłem. :)

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30858
Miasto
Trololololo
Re: Taki jeden fajny program od dobreprogramy.pl

Yhy, fajnie ale jest już taki temat na forum.Tematy połączone.

Do góry