ASHAMPOO BURNING STUDIO 10 KONKURS!

caxton

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
8
Miasto
Tbilisi, Georgia
I have 1 genuine license of ASHAMPOO BURNING STUDIO 10!
scr_ashampoo_burning_studio_10_en_main_color_overview.jpg

Please, write what burning software you are using now and why you want ashampoo burning studio 10.
The winner will be announced at 1July via random.org
I hope this giveaway will be interesting for forum members! :D :D :D
Good luck!

virugen

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Fajnie.Używam BurnPro a ashampoo burning studio jest po prostu lepsze :D .Przyda sie.

sPeRaCz

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
23
Spox. Od pewnego czasu używam Ashampoo Burning Studio Elements - Version 10.0.9 i jestem bardzo zadowolony z funkcjonalności tego programu. Na jego rzecz porzuciłem mułowate i przeładowane śmieciami Nero.

slawsi5

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Poznań
Ashampoo Burning Studio is the best program to burn cd, dvd.
For a long time I use this application, first I used version 6 free, for a long time now I'm using Ashampoo Burning Studio 9, and although I am happy with this version I would like to try and enjoy the latest version ;)

tigi57

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Obecnie używam Ashampoo Burning Studio Elements, który posiada wszystko, oprócz jednej rzeczy - tworzenie pokazów slajdów na CD/DVD. Jest to funkcja bardzo przydatna, szczególnie w moim przypadku, ponieważ dużo fotografuję. Może nie jest to profesjonalne narzędzie w stosunku do innych, ale mnie to w zupełności wystarczy, aby mieć wszystko w jednym i nie zaśmiecać komputera dodatkowymi programami.

Naits

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
10
I still prefer nero 10 multimedia platinum :)
I tested once as burning studio 2010 and damaged my verbatim DVD :( maybe I had bad luck
and therefore I do not like ashampoo burning programs
but good luck all :) do not count me please

hubiX

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Uważam,że Ashampoo Burning Studio jest niezastąpiony. Nagrywa filmy w wysokiej rozdzielczości, dzięki czemu obraz jest bardziej widoczny. Nagrywa muzykę w wielu formatach i posiada odtwarzacz. Zaletą tego programu jest Covering.

TurboDymoMan

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
best program of burning CD/DVD :D i use ashampoo burning studio elements, and this is very good.

please count me in.

baarao7

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
First of all, thanks for great giveaway! For burning CD/DVD? - only Ashampoo. I've been using Ashampo Burning Studio Advanced for a long time (now 2010 version). It is the best and most reliable software for me, please count me in.

ja3f

Świeżak
Reakcje/Polubienia
1
Bardzo ciekawa pozycja konkursowa.Program w ograniczonych wersjach można pobrać w wielu miejscach tu jednak jest wreszcie szansa na wygranie pełnej wersji.
Program bardzo ciekawy dawał radę z nagraniem płyty której Nero nagrać się nie dało.

Kubala95

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Obecnie używam Ashampoo Burning Studio 2010 Advanced. Bardzo dobry program, znacznie lepszy od najnowszego Nero. Nie szuka błędów zapisu, tam gdzie ich nie ma. Posiada dużą funkcjonalność i to związaną tylko z nagrywaniem płyt, a nie zbędne narzędzia do oglądania filmów czy miskowania muzyki.

Andi

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Ja używam CDBurnerXP, ale wolałbym ASHAMPOO BURNING STUDIO 10, miałem kiedyś wersję testową i bardziej odpowiadała ona moim potrzebom.
Dzięki za fajny konkurs!!!!

wab

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Dobry program do nagrywania płyt i bardzo prosty w obsłudze.

A

Anonymous

Ja używam Ashampoo Burning Studio 2010 Advanced. Jest to pewnie "okrojona" X, a programik całkiem fajny, więc czemu nie skorzystać z okazji ?? ;)
Pozdrawiam

Orion

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
330
Miasto
somewhere in cyberspace....
Ja przerzuciłem się na ashampoo burning studio elements z nero essentials dołączonego do nagrywarki. Ashampoo jest o wiele lepszy-lżejszy, szybszy i bardziej niezawodny. Dlatego cieszyłbym się z wygrania pełnej wersji

Do góry