Ma migać i blokować, zauważyłeś jakieś nieprawidłowe działanie programu po zablokowaniu ??
OXYGEN THIEF napisał:Ma migać i blokować, zauważyłeś jakieś nieprawidłowe działanie programu po zablokowaniu ??
OXYGEN THIEF napisał:Może sprawdź czy to samo będzie się działo na poziomie High.
marsellus napisał:A korzystasz z tego plugina z realplayera w ie? Jak nie to go wywal![]()
OXYGEN THIEF napisał:Poziom High to domyślny poziom ustawiony przez producenta, oferują bardzo skuteczną ochronę.Poziom Locked Down daję większą ochronę ale też czasem może przyblokować za dużo.
Ja pluginu real Playera nie mam w żadnej przeglądarce i wszystko śmiga jak ta lala.Tadek59 a ty do czego używasz tego real playera ??
Jak wyłączyłeś plugin to zrobiłeś restart przeglądarki ??
OXYGEN THIEF napisał:Tadek59 może wywal tego real Playera ( przed usunięciem zamknij przeglądarki) i potem sprawdź czy wszystko śmiga jak powinno, jak będą problemy to pisz.
OXYGEN THIEF napisał:tadek59 a ty czasem nie masz jakiegoś toolbara/programu zainstalowanego do łapania wideo ?? poszperałem w sieci i podobno ten plik jest od takiego programu.Jeśli tak to jaki to program (nazwa)
OXYGEN THIEF napisał:Więc co zrobiłeś że działa bo już się pogubiłem...