Dodaj tylko te programy, które powodują konflikt np. sandboxie.Bizon napisał:Podłączę się pod ten temat.
Czy do AppGuarda należy dodać wszystko co jest zainstalowane w Program Files czy tylko wybrane programy?
Najlepiej dodać wszystkie aplikacje, które są narażone na atak - przeglądarki, java, flash, czytniki pdf, office, komunikatory i odtwarzacze mediów.Bizon napisał:Podłączę się pod ten temat.
Czy do AppGuarda należy dodać wszystko co jest zainstalowane w Program Files czy tylko wybrane programy?
dodać do ochrony ?? dodać do wyjątków ??Bizon napisał:Podłączę się pod ten temat.
tam lista już jest wstępnie skonfigurowana.przeglądarki, komunikatory, klienty poczty, jakieś media playery odtwarzające online, czytniki pdf.
Ewentualnie...Sandboxie Free ( z AG bardzo popularne combo na wilderssach).Reszta do szuflady.Bizon napisał:Gitara, do AG chciałbym dodać SS Premium, Privatefirewall i Shadow Defender, coś byście jeszcze proponowali?
Mam jeszcze pytanko odnośnie Sandboxie Free, bo znowu się pokazała, gra warta świeczki czy odpuścić?
Ale ja pisałem o HitmanPro.Alert:Bizon napisał:Win 7 32-bit
ktoś, co do Hitmanciora, to będę do Ciebie wpadał na skanik![]()