Apowersoft Desktop Screen Recorder Pro za darmo

A

Anonymous

acar napisał:
na obecny czas ..po wypełnieniu i wysłaniu 'mieli' na stronie a nic
nie przychodzi ... Ciekawe czy to tylko mój problem :scratch
Tak się zdarza, jeśli zbyt często korzystamy z ich promocji. Sam mail to nie wszystko, trzeba też podać namiary na swój portal społecznościowy. Brałem licki dla znajomych i szybko to się skończyło. Musiałem nadawać z innego ajpiku i zakładać nowe konta na fejsie. Po jakimś czasie znowu mogłem korzystać ze starego. W jakiś sposób tego pilnują - baza IP, mailów. Tylko świeżaki dostają za pierwszym razem.

A

Anonymous

acar napisał:
dzięki za odpowiedź :piwko
a tak na marginesie to nie pamiętam kiedy cokolwiek od nich brałem :scratch
z obserwacji wychodzi, że co 10-dni dają dany programy w promocji .. wychodzi, że są lepsi od Ashampoo :szydera
ale przy takich problemach to nie ma się co dziwić o częstotliwości :dziwak

Ogólnie to mam Screen Recording Suite (pl) i chciałem sprawdzić wersję pro .. ale sie nie udało .. nic to
2dgpe7a.gif

0013.gif
Po kolei. Nie wiem dlaczego nie dostałeś licki, skoro nie korzystałeś z ich promocji. Zapewniam, że wysyłają je. Ostatnio dostałem od nich na Apowersoft Phone Manager Pro bez żadnego problemu. Tylko że było to moje pierwsze podejście na ten sofcik. Jeszcze jedna ważna rzecz. Wbrew temu co można przeczytać po wypełnieniu formularza, licka nie zawsze przychodzi w ciągu 30 minut. W moim przypadku było różnie. Często dostawałem ją dnia następnego a w niektórych przypadkach trwało to jeszcze dłużej, tak mi się zdaje.

Może i są lepsi od Ashampoo, chociaż bym polemizował :dziwak , ale z ich promocjami jest coś dziwnego. Pierwotnie cała akcja miała trwać miesiąc, może półtora, takie info było kiedyś na ich stronie głównej. Później ono zniknęło, a promocje pozostały. :scratch Nie sądzę, że zapomnieli, ponieważ okienko z info o Limited-Time Giveaway jest nadal na ich stronie - u góry po prawej. Pewnie zmieniła im się koncepcja. Kiedyś ich programy pojawiały się w promocjach od czasu do czasu. Teraz rąbią nimi codziennie. Trochę to dziwne. Całkowita zmiana polityki marketingowej. W każdym razie nie zniechęcaj się, spróbuj innym razem. W sumie to już nie wiem, czym się kierują, przyznając licki. Ciekawy jestem, czy dostaniesz ją z opóźnieniem, czy też nie.

Do góry