Aplus Video Joiner za darmo przez 30 dni

A

Anonymous

video-joiner-box.jpg

Aplus Video Joiner jest potężny programem do konwersji i łączenie plików video. Narzędzie potrafi przekonwertować niemal wszystkie rodzaje plików wideo do znanych formatów oraz stworzyć z nich niesamowite wideo.

Program umożliwia konwertowanie plików AVI, DivX, XviD, MPEG, WMV, MOV, RM na AVI,DivX, XviD, VCD, DVD, SVCD, MPEG-1, MPEG-2, WMV, RealMedia, MOV.

Aplus Video Joiner potrafi połączyć wiele plików (AVI, DivX, ASF, WMV, WMA, MPEG, MOV, QT, RM, RMVB) w jeden duży plik bez utraty jakości.

Można dodawać nieograniczoną liczbę plików wideo do listy i łatwo zmieniać ich kolejność w razie potrzeby.
Promocja na stronie tureckiej. W razie trudności ze zrozumieniem tekstu można skorzystać z tłumacza. Wystarczy zostawić swój komentarz pod artykułem. Licencje będą wysyłane pod koniec każdego tygodnia.

Strona z promocją:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

A

Anonymous

kinimoD napisał:
Wcale nie trzeba korzystać z tłumacz (chyba, że ktoś chce przeczytać arta), komentarz można spokojnie napisać po angielsku, licki i tak wysyłają.
Oczywiście że nie trzeba korzystać z tłumacza. Użyłem niewłaściwego określenia i już poprawiam. Robisz z igły widły.
Pozdrawiam
:hi

ard

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Klucz z licencją jest na 30 dni użytkowania programu, czy ta promocja trwa 30 dni?

A

Anonymous

ard napisał:
Klucz z licencją jest na 30 dni użytkowania programu, czy ta promocja trwa 30 dni?
Też się nad tym zastanawiałem i miałem wątpliwości. Tureckiego nie znam i korzystałem z translatora. Z tego co wyczytałem wersja trial konweruje plik do 20%. Nie pozostaje mi nic innego, jak wysłać maila z zapytaniem do yasalprogram.com. Jak będę wiedział, to poinformuję. Cóż, były święta i nie bardzo chciało mi się sprawdzać.

A

Anonymous

Dzisiaj otrzymałem odpowiedź z yasalprogram. Nie rozwiała ona moich wszystkich wątpliwości. Przypomina trochę turecką wersję odpowiedzi pytyjskiej albo tak jakby przesłał ją automat. Nie dowiedziałem się rzeczy dla mnie najistotniejszej, jaką licencję otrzyma użytkownik programu Aplus Video Joiner. Czekam jeszcze na jednego maila od nich. Oto treść dzisiejszego:
yasalprogram.com napisał:
Hi,
The campaign will last for 30 days. Your license will be sent this week.

Best Regards
Yasal Program
Pozdrawiam
:hi

Do góry