Backup AOMEI Backupper Pro za darmo

sowa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
220
No nie... nie przyjmuje klucza... wcześniej problem z WC365, teraz z AB :dziwak
Trudno, kląć nie będę... chociaż od dłuższego czasu poluję na wersję pro :zaciesz

Canaris

Wygadany
Reakcje/Polubienia
18
sowa napisał:
No nie... nie przyjmuje klucza... wcześniej problem z WC365, teraz z AB :dziwak
Trudno, kląć nie będę... chociaż od dłuższego czasu poluję na wersję pro :zaciesz

Wszystko działa. Ściągnąłem instalkę ze strony producenta i bez problemu aktywowałem ją dzisiaj kluczem z promocji Giveaway of the day. Pozdrawiam :)

sowa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
220
Teraz przyjęło kluczyk :zaciesz
Widocznie wcześniej nie było połączenia z serwerem... wczoraj wieczorem i w nocy miałem problemy z netem... prędkość pobierania miałem bardzo niską i łączenie z jakąkolwiek stroną trwało dość długo.

tedi13

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
552
Miasto
okolice Krakowa
Witam!
No program super, ale niestety u mnie "nośnik ratunkowy" utworzony w programie, nie czyta moich dwóch największych dysków ( Silicon Power) i d..a zbita. Może miałby ktoś jakiś pomysł ? Byłbym wdzięczny.

helium

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
2611
Miasto
Kraków
tedi13 napisał:
Witam!
No program super, ale niestety u mnie "nośnik ratunkowy" utworzony w programie, nie czyta moich dwóch największych dysków ( Silicon Power) i d..a zbita. Może miałby ktoś jakiś pomysł ? Byłbym wdzięczny.
Jeżeli utworzyłeś nośnik ratunkowy bazujący na Linuksie to może tak się zdarzyć. Proponuję skorzystać z drugiej opcji i nagrać nośnik bazujący na WinPE, to zdecydowanie lepsza opcja i dająca więcej możliwości. Możesz nie tylko przywracać dane ale także tworzyć kopię zapasową nie instalując softu na PC.

tedi13

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
552
Miasto
okolice Krakowa
helium napisał:
tedi13 napisał:
Witam!
Jeżeli utworzyłeś nośnik ratunkowy bazujący na Linuksie to może tak się zdarzyć. Proponuję skorzystać z drugiej opcji i nagrać nośnik bazujący na WinPE, to zdecydowanie lepsza opcja i dająca więcej możliwości. Możesz nie tylko przywracać dane ale także tworzyć kopię zapasową nie instalując softu na PC.

Dzięki za radę, ale sprawa jest trochę bardziej skomplikowana. Te dwa dyski podpięte są przez ExpressCard USB 3.0 i początkowo myślałem że to ta przyczyna. Podłączyłem dysk z backupami bezpośrednio do lapka i nośnik ratunkowy tak samo je widzi, ale nie czyta. Nie ma nazwy dysku tylko "dysk lokalny". To było na nośniku WinPE. W nośniku Linuksa jest lepiej ( sprawdzałem w międzyczasie), bo bezpośrednio podłączony czyta. Jak by było z przywracaniem systemu, tego nie wiadomo, ale to już moje dywagacje, bo tego nigdy nie wiadomo jaki by program nie był.
Pozdrawiam tedi13

kamilow2005

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Witam a ja natomiast mam problem z zarejestrowanie kluczyk od giveawayoftheday nie działa pokazuje błędny numer licencji

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12363
Miasto
Somewhere over the rainbow.
kamilow2005 napisał:
Witam a ja natomiast mam problem z zarejestrowanie kluczyk od giveawayoftheday nie działa pokazuje błędny numer licencji

Programy z GOTD trzeba rejestrować przed końcem trwania promocji więc pewnie nie przyjmuje klucza bo promocja się skończyła :)

bene

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
3627
spolszczenie pasuje z wersji 3.5 :guma

Do góry