A co mnie to interesuje że ktoś sobie post edytował w momencie pisania postu była wystawiona stronaBo nad tym postem, który skasowałem jest dokładnie ta sama promocja.
Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
A co mnie to interesuje że ktoś sobie post edytował w momencie pisania postu była wystawiona stronaBo nad tym postem, który skasowałem jest dokładnie ta sama promocja.
A co mnie to interesuje że ktoś sobie post edytował w momencie pisania postu była wystawiona stronaZaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
To w takim razie dlaczego skasowałeś mój popst?A powinno. Post był edytowany w tym samym momencie jak Ty dodawałeś swój. Nie wnikam kto był 5 sekund wcześniej.
To w takim razie dlaczego skasowałeś mój popst?
Życzę dalszych sukcesów!Dlatego, że tamten był pierwszy w kolejności i Twój był powieleniem tamtego. Dlatego, że w tamtym, jest więcej danych (klucz, ważność promocji, link do pobrania itd). Dlatego, że nie ma to większego znacznie. Dlatego też, że mogłem. I wiem, że co bym nie napisał to zrobiłem źle. Na forum jest burdel i jak inni umieszczają duble to ich nie kasuje tylko uwziąłem się na jedną osobę.
AOMEI Backupper Professional 5.0 (na rok)
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
i jeszcze jedną dobę...AOMEI Backupper Professional 5.0 (na rok)
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!