AnVir za darmo

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
44754
Miasto
Gdzieś w Polsce
AnVir 7.0.4
[copyblock]AnVir Task Manager to program który z powodzeniem może zastąpić wbudowany w system Windows menedżer zadań. Program pozwala monitorować/zarządzać procesami i usługami uruchomionymi w systemie operacyjnym oraz programami które uruchamiane są podczas startu systemu. Dostarcza pełne informacje o wykorzystywanych bibliotekach DLL, połączeniach internetowych i sieciowych oraz sterownikach.

AnVir Task Manager pozwala skrócić czas ładowania systemu i poprawić ogólną jego wydajność.Dodatkowo, dzięki integracji z serwisem VirusTotal posiada funkcje sprawdzania plików pod kątem złośliwego oprogramowania.

AnVir Task Manager działa na systemach Windows XP, Windows Vista i Windows 7.[/copyblock]
AnVir_box_120.jpg

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30079
Miasto
Trololololo
Do you like AnVir Task Manager?

You can get the license for the Pro edition absolutely free. *
Just share information about AnVir Task Manager with others.
* Special offer in January

Step 1. Write a short review on AnVir Task Manager in your Facebook or in your blog.
Requirements:
1. Describe your usage of AnVir Task Manager. What are your main tasks. Please don't copy-paste text from our web site. We are really interested to know what is your own experience with the product.
2. Place a direct link to our web site

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
3. Your post must be at least 500 symbols.
4. Your post must be visible for everybody.
Step 2. Send us the link to your Facebook page or to your post.
Get your free key for AnVir Task Manager Pro.

Trzeba opisać program i dadzą lickę do Pro.

Program występuje w trzech wersjach:
Free czyli zawsze darmowa
AnVir Task Manager - płatna ale dziś za darmola
Pro - płatna

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30079
Miasto
Trololololo
antbil007 napisał:
Zainstalowałem tak dla świętego spokoju 2-krotnie różne pliki ze strony rosyjskiej (mowa o nich na blogu). Na 100% żadna nie jest wersją Pro. :-(

antibil007 a ta wersja z rosyjskiej strony (1 link do pobrania) to wersja Free czy ta z dzisiejszej promocji ??

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4432
Miasto
Polska
Po info na blogu od "Dolce" Deutsche Vita pobrałem 2 pliki:
anvirrus.zip (portable) i anvirrus_downpage.exe.
Co ciekawe, ta portable jest w wersji AnVir Task Manager - płatnej ale nie Pro.
Jeszcze raz sprawdzę, spróbuję podmienić pliki językowe i dam znać.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30079
Miasto
Trololololo
Kurde ja też sprawdzałem i to chyba są płatne wersje ale nie Pro no i po zainstalowaniu mam wszędzie jakieś krzaczki zamiast literek

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4432
Miasto
Polska
OXYGEN THIEF napisał:
Kurde ja też sprawdzałem i to chyba są płatne wersje ale nie Pro no i po zainstalowaniu mam wszędzie jakieś krzaczki zamiast literek

Krzaczki, bo interfejs jest w cyrylicy. Języka zmienić się nie da, bo plik wykonywalny AnVir.exe jest sprokurowany wyłącznie do rosyjskiego.
Podmiana tegoż pliku w rosyjskiej wersji portable na wielojęzyczną z dzisiejszej promocji daje wersję GAOTD, z aktualizacją do końca tego miesiąca (rosyjska, mniemam, będzie się aktualizować prawdopodobne dłużej, a może nawet навсегда и ещё один день дольже...).

Ja, jak widać, piszę bez krzaczków :)

Do góry