Witam.Mam możliwość wybrania kluczy do Panda Dome i F-Secure Safe.Który w/g Was wybrać i zainstalować na Windows 10?
Ostatnia edycja:
Jaka wersja tej Pandy Dome bo jest kilkaWitam.Mam możliwość wybrania kluczy do Panda Dome i F-Secure Safe.Który w/g Was wybrać i zainstalować na Windows 10?
F-Secure Safe jest bardziej rozbudowany od tej Pandy Dome Essential ale zapewne bardziej żarłoczny na zasoby systemowe.Od Kilku lat instaluję takie Pandy starszym ludziom (70+) i muszę napisać że to bardzo dobre rozwiązanie dla nich.Działają automatycznie a wyrywkowe skanowanie hitmanem Pro pokazuje że jest czysto.Panda Dome Essential.
Trafiłeś w sedno.Ja też jestem już 70+,więc Panda chyba będzie dobrym wyborem.Dziękuję za informację.
bardzo często jest fsecure, jeden z lepszych i od lat u mnie działa bez najniejszych problemów. Trafi się to łapWitam serdecznie
Podpinam się do tematu aby nie tworzyc nowego
Konczy mi się licencja na Kaspersky IS i tak się zastanawiam. Chciałbym miec porządny niezamulajacy i w miarę szybko dzialajacy program z dobra ochrona bankowości internetowej. Myślę o Norton 360 Deluxe albo moze przedłużyć Kacpra a moze cos będzie lepszego? Czekam na podpowiedzi i pozdrawiam
Przedłużyć Kacpra? Ty serio? W czasach, kiedy żyjemy u progu nowej zimnej wojny, z pólek sieci zdejmowane są rosyjskie produkty i wzywa się do bojkotu tych produktów, chcesz przedłużyć licencję na produkt absolwenta Instytutu Kryptografii, Telekomunikacji i Informatyki Akademii Federalnej Służby Bezpieczeństwa Federacji Rosyjskiej? Nie uważam tego pomysłu za rozsądny... Poza tym:Witam serdecznie
Podpinam się do tematu aby nie tworzyc nowego
Konczy mi się licencja na Kaspersky IS i tak się zastanawiam. Chciałbym miec porządny niezamulajacy i w miarę szybko dzialajacy program z dobra ochrona bankowości internetowej. Myślę o Norton 360 Deluxe albo moze przedłużyć Kacpra a moze cos będzie lepszego? Czekam na podpowiedzi i pozdrawiam