No to jedziemy:
Wygląd :
1. Pierwszy temat na nowym forum: "Przywitaj się / Say Hello" na belce "odpowiedzi" zachodzi na wyświetleń. Biorąc pod uwagę treść poniżej estetyczniej byłoby pozostawić tylko jeden z tych 2 napisów na belce. Taka sugestia.
2. Gif /mój avatar np. nie działa w widoku głównym.
3. Strona główna - Ostatnie posty "na profilach" mają być widoczne? Wyszukiwanie na forum czegoś innego niż użytkowników jest dostępne? /Widzę np. "Please specify a search query or the name of a member." - jakie to polskie jest ?/
4. Problemy ze spolszczeniem - to w końcu Nasze forum czy pod sprzedaż za twardą walutę szykujecie? /qrka - znowu podpuszczam .../
5. Profil: Czas "murzyński" zmieniłem na Londyn, ale w sumie muszę poczekać kilka godzin /albo nie wiem jak/ aż wyświetli coś innego niż "przed chwilą" - no nie wiem czy mam dobry czas ... Poza tym opis - zawód musiałem skrócić, bo nie weszło "1-go stopnia" i to samo z zamieszkaniem ... Niby niezbyt ważne, ale mamy zgłaszać "niedogodności" ku chwale Forum i zmianom "ku lepszemu".
6. PM wygląda jak temat na forum - kiedyś wiedziałem, że PM to PM - może chociaż kolor z lekka zmienić? /taki "myk" by ulepszyć widoczność/. Nie wiem czy jest widoczność przeczytane - nie przeczytane ...
7. Prywatność - wczoraj sobie pozerkałem co tam Oxy "śpieguje" - wyszło, że nic złego, ale dało się widzieć - więc jak u Niego, to i u innych myślę /nie sprawdzałem z braku czasu i złośliwości mojego psa - akurat mu się zachciało na dwór/.
8. Pewnie przywyknę z czasem, ale teraz sporo nie mogę znaleźć, a jeszcze więcej nie wiem jak rozumieć - np. /taka pewnie bzdura dla wtajemniczonych - ale dla mnie niewiadoma/ : Obecność na forum "Wszystkich: 43 (zalogowanych: 10, gości: 26, robotów: 7) - jakie qrka roboty? Pomyślałem zapytam ...
9. Bardzo mile bym widział na nowym forum - i to przebiło by pewnie wszystkie niedogodności - możliwość przesłania pliku, zdjęcia czy gif bezpośrednio z kompa /no uprościłoby opisy i takie tam/.
10. Bezpośrednio pod oknem chat-u widzę takie coś ...
![]()
Trochę mało funkcjonalne - przyznacie chyba?
Gwoli wyjaśnienia całości - więcej nie zawsze znaczy lepiej ... chciałbym wlać do forum odrobinę krytyki ku jego ulepszeniu - stąd może forma ... Tamto "stare" forum było jak dom - to jest jak blok - zbieranina wszystkiego i nie wiadomo co w tym znajdziemy dobrego a co już zawsze będzie "wqrzać" ... Stanąłem przed faktem dokonanym - spodziewałem się po pracach konserwacyjnych np. zmiany logo, czy dodania emotek i co ... Już myślałem, że pomyliłem fora - adres ten - to skąd ten bur**l? Taka była moja pierwsza myśl. Potem po moich pytaniach i stwierdzeniach - bez obrażania kogokolwiek /już znowu/ kolega z forum mi pojechał "pajacu" bo miałem inne zdanie o zmianach ...
No trudno - nie zawsze może być kompetentnie ... Moja wina - jak zawsze - trochę podpuściłem /skrzywienie zawodowe/, sprowokowałem to i mam ...Jak go lubię, tak nie zapomnę ... W końcu nie można mieć innego zdania - trafiłem przez to pewnie na listę "gorszego sortu" tego Forum
/No i znów to robię - da się to leczyć?/ ...
Poza tym mam pytanie - dostałem awans czy mnie zdegradowano ? Nie widzę rangi /kiedyś "Fąfel"/ a teraz "nikt"?![]()