Chciałbym wygrać licencje na ten program, ponieważ bardzo często zajmuję się tworzeniem/edycją/emulacją obrazów oraz wypalaniem płyt Trochę męczące jest lawirowanie miedzy różnymi programami, skoro wszystko można mieć w Alkohol 120%
Świetny program do robienia kopii zapasowych zabezpieczonych płyt oraz bardzo dobry, zaawansowany napęd wirtualny.
Warto go mieć.
Zgłaszam się do konkursu.
Chciałbym wygrać licencję tego programu, bo:
-przede wszystkim jest to wg. mnie najlepszy program tego typu na rynku
-używam darmowej wersji 52%, która daje ograniczone możliwości i byłbym bardzo zadowolony gdybym mógł korzystać z pełnej wersji.
A na koniec taka luźna dygresja. Po Alcoholu 120% tak puszczają zabezpieczenia jak niektórym pannom zahamowania po 40%
Miałem kiedyś Alkohol 50% bardzo fajny program do plików mdf i do napędów wirtualnych tylko że troszkę okrojona wersja. Przydał by się Alkohol 120% (coś nowszego) , w końcu świat idzie do przodu. Pozdrawiam.
Ashampoo. Nero, inne burnery - ciągle jakies problemy z wypalaniem. Od kiedy zainstalowałem wersję testową Alcochol niemal wszystkie płytki nagrywają się bezproblemowo! A do tego jeszcze emuluje napędy - świetny program, chciałbym posiadać full wersję tego narzędzia.
Uważam,że jest to najlepszy program do tworzenia i odczytywania obrazów płyt i emulowania napędów cd i dvd i dlatego chciałbym miec licencje na niego.Testowałem różne programy,ale ten jest najlepszy i ma najwięcej funkcji.
Przydała by się licencja na Alkohol ponieważ to jeden z najlepszych kombajnów do wypalania płyt. Nie jest tak przerośnięty i ociężały jak Nero a jednocześnie posiada niezwykle bogatą funkcjonalność. Na pochwalę zasługuje również bardzo rozbudowana emulacja napędów optycznych. Jednym słowem software'owe CUDEŃKO))
Chciałbym wygrać Alcohol, ponieważ mam o nim bardzo dobre zdanie od wielu lat. Poza wypalaniem, emulowaniem stosuję go jeszcze do sprawdzania producentów nośników noname. Nero nie muszę mieć, ale Alcohol tak
Alcohol 120% jest bardzo dobrym programem, który przyda mi się do robienia wirtualnych napędów gier i programów, aby mieć kopię zapasową, w razie, gdy płyty się zarysują. Mam ten program w darmowej wersji i bardzo mi się podoba. Szybko i bezbłędnie tworzy, a także otwiera obrazy płyt ISO, pliki .CUE i .BIN, a także wiele innych. Lubię ten program bo jest stabilny i nigdy mnie nie zawiódł.
Od wielu lat lubię ten program i mam o tej firmie dobre zdanie, robią naprawdę dobre programy. Bardzo chciałbym ten program wybrać - przyda mi się do wieeelu rzeczy
Alcohol_120 jest lepszy od miodu pitnego Eeeh mioooodny program, chciałbym go mieć. Potrzebuję takiego softu, bo często jestem zmuszony do montowania obrazów płyt. Kwestia nagrywania też jest bardzo istotna, kolega ma i jeszcze się nie trafiło co by mu Alcohol płytę zepsuł. Jeszcze nigdy nie wygrałem, może tym razem mi się poszczęści? Innym też życzę powodzenia...
I would like to participate as well so please do consider me for the drawings.
Have a huge collections of movies,games and others files which I can backup with Alcohol 120% creating virtual CD and DVD for each one without depending on physical CD
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.