Airy Pro AntiSpyware za darmo

A

Anonymous

Wczoraj też napisałem do nich.
giveawayday napisał:
... I would like get unlimited code for all users forum programyzadarmo.net.pl...
Odpowiedź była krótka:
sales@airyantispyware.com napisał:
hi:
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Tak myślę, że ten serial jest taki sam jak u Tadka59 i sheriffa oraz wszystkich juzerów on the world. :wariat :dziwak Rzecz jasna wrzucam go na Forum. Niech służy wszystkim forumowiczom. Tylko będzie trochę do wklepania. :dziwak

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
klucz jest taki sam przynajmniej u mnie :szef :dziwak to mowicie ze to falszywy alarm i dodac program do wyjatkow w antywirusie ?? czy jak - tza napisac do suportu co oni na to odpowiedza i wyslac im skriny :szydera :p

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Potwierdzam taki jak u mnie czyli wszyscy mają identyczne klucze :wariat

sheriff napisał:
klucz jest taki sam przynajmniej u mnie :szef :dziwak to mowicie ze to falszywy alarm i dodac program do wyjatkow w antywirusie ?? czy jak - tza napisac do suportu co oni na to odpowiedza i wyslac im skriny :szydera :p

Wysłać można ale myślę że co jak co ale Softpedia nie polecałaby chłamu także dodać do wjątków !

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12749
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Tylko będzie trochę do wklepania. :dziwak

O cholerka, dłuższego nie mieli. Spróbuję, może skracarka linków coś pomoże i program łyknie skróconą wersję klucza :wariat

ard

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
A co nie macie ABBYY Screenshot Reader, że musicie klucz ręcznie przepisywać z obrazka?

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12749
Miasto
Somewhere over the rainbow.
ard napisał:
A co nie macie ABBYY Screenshot Reader, że musicie klucz ręcznie przepisywać z obrazka?
Ja mam ale nie będę go instalował żeby jeden klucz przepisać, przemęczę się jakoś:)

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
O żesz!!! Folder tego programiku to u mnie 857 MB. Cóż to za wielkie bydle! Robię właśnie szybki (sic!) skan już 30 minut, a do końca daleko. To ile full, 2 h ? :dziwak

ard

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
al_arsen
ABBYY Screenshot Reader można śmiało zainstalować. To bardzo praktyczny soft. Tylko trzeba wyłączyć go z autostartu. I właśnie w takich sytuacjach jak ta, można go odpalać. Bynajmniej, ja tak robię. :)

A

Anonymous

@al_arsen
Mam dla Ciebie złoty środek :szydera

Sam często korzystam

BTW.
Norton- reputacja, AVG Heurystyka, czyli tylko podejrzenia nic konkretnego.

BTW2.
Niektórzy to się chyba nigdy nie nauczą do czego służy magiczny przycisk z karteczką :scratch :szydera
mXR30NB.png

A

Anonymous

Manila napisał:
O żesz!!! Folder tego programiku to u mnie 857 MB. Cóż to za wielkie bydle! Robię właśnie szybki (sic!) skan już 30 minut, a do końca daleko. To ile full, 2 h ? :dziwak
Z samej ciekawości zainstalowałem Airy Pro AntiSpyware, żeby sprawdzić, co jest grane. BIS nic nie wykrył w pliku instalacyjnym. Dopiero później podczas samej instalacji, a raczej na jej koniec pojawił się komunikat o zagrożeniu ze wskazaniem na plik wykonywalny:
C:/Program Files/Airy AntiSpyware Pro/AiryAS.exe
Przeskanowałem katalog, później sam plik. I nic. Katalog z programem ma 256 MB. Jeśli mamy na kompie program od zabezpieczeń to często instalując oprogramowanie jak najbardziej oki, ale wykorzystujące różne procesy podobne do działań niebezpiecznych (soft security, keyloggery, monitorowanie sieci i połączeń sieciowych), AV drze na ogół paszczę.

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
zeby bylo ciekawiej juz nie tylko avg is 2013 u mnie atakuje program ten ale i Malwarebytes Anti-Malware :p wyrobane siekierka z korzeniami plus AntiLogger :p ten zablokowal wszystko w nim ponoc program przechwytywal klawisze :szydera :pala :p

AshampooS_neenrxa.png
:szef

AshampooS_neenrnp.png
:szef

cowy na to zostawic czy wyrobac siekiera i dynamitem w ramach profilaktyki :dziwak :hippie

ard

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
sheriff
Masz taką mocną ochronę komputera w postaci AVG 2013, Zemana AntiLogger, czy na podorędziu skaner Malwarebytes Anti-Malware i jeszcze próbujesz zainstalować ten soft? :eek:

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
soft montowalem tylko w celu poznawczym :p a te 3 programy co mam w zupelnosci mi stykaja :ok po testach soft trafil do kosza :dziwak

Do góry