Kamelka napisał:
Też takie dostałem, ale myślę że to tylko błąd bo Malware Fighter 3 to była poprzednia promocja na tej stronie.yzrej napisał:Czy info jest prawidłowe? Dostałem odp.
![]()
wiem kto więc zapytam a może sam przeczyta i odpowieMirko napisał:Proszę o odpowiedz dlaczego mój wcześniejszy post tej promocji został skasowany którą, potem zapodał Camel1965 ??
Mirko napisał:Proszę o odpowiedz dlaczego mój wcześniejszy post tej promocji został skasowany, którą potem zapodał Camel1965 ??
Kolega się myli, należy dokładniej przyglądać się promocjom.al_arsen napisał:Mirko napisał:Proszę o odpowiedz dlaczego mój wcześniejszy post tej promocji został skasowany, którą potem zapodał Camel1965 ??
Bo to jest ta sama promocja, którą wcześniej wrzucił bonaventura. Ten sam program, na taki sam okres, dokładnie taki sam link i identyczne dane rejestracyjne. Twój post skasowałem a ten sam co dodał Camel został bo go po prostu nie widziałem jeszczeGdyby przynajmniej w poście bonaventury była wzmianka, że promocja jest do danego dnia a w kolejnych byłaby informacja o przedłużeniu to ok. Ale wchodząc na stronę z postu bonaventury można spokojnie skorzystać z tej promocji
![]()
Mirko napisał:Kolega się myli, należy dokładniej przyglądać się promocjom.
bonaventura podał promocję z dnia 1 listopada, ja natomiast 6 listopada która została przedłużona do 6 grudnia.
Czy nie na tym polega Forum Programy za darmo i przeglądając inne promocje.
al_arsen napisał:Mirko napisał:Kolega się myli, należy dokładniej przyglądać się promocjom.
bonaventura podał promocję z dnia 1 listopada, ja natomiast 6 listopada która została przedłużona do 6 grudnia.
Czy nie na tym polega Forum Programy za darmo i przeglądając inne promocje.
Zgoda bez dwóch zdań. Tylko tak jak wspomniałem wcześnej - korzystając z linka podanego przez bonaventurę skorzystamy z tej promocji o której wspominasz. Dla usera chcącego pozyskać ten programu nie ma znaczenia czy promocja jest od 1. listopada czy 6. Wchodzi i ma. Gdyby w tamtym wpisie była podana data końca promocji a Ty podałbyś info o przedłuzeniu to bym nie skasował.
Zresztą nikt na tym nie stracił bo promocja jest aktywna więc nie rozumiem w czym jest problem. bonaventura podał link do promocji:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
a ja skasowałem Twój post z takim linkiem:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!![]()