Sprawdz PW.Cetus napisał:CZY MÓGŁBY KTOŚ SIĘ PODZIELIĆ KLUCZYKAMI NA PW???
Klucz wpisujemy na początku w trakcie instalacji programusigma napisał:Może wiecie jak wpisać klucz do Photoshopa ?
A czy Ci zadziałało to spolszczenie,bo mnie z tego pliku nie.tom14 napisał:Gdyby ktoś potrzebował na tej stronie znalazłem spolszczenie-
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
kolega z innego forum kontaktował się ze wsparciem adobe, potwierdzili, że licencje są free do dowolnego użytku także komercyjnego i nie trzeba posiadać wcześniejszej wersji, więc wygląda na to, że dostaliśmy prezent
Cytat z rozmowy "Daniel Pedapenki (adobe): Yes, you can install the software for commercial use."
A strona padła im z powodu zbyt dużego ruchu.
Po uruchomieniu instalatora pokaż folder gdzie masz zainstalowany Ph cs2, u mnie jest spolszczony główny program.senior38 napisał:A czy Ci zadziałało to spolszczenie,bo mnie z tego pliku nie.tom14 napisał:Gdyby ktoś potrzebował na tej stronie znalazłem spolszczenie-
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
aktualizacja z dobrychprogramówrafalp86 napisał:kolega z innego forum kontaktował się ze wsparciem adobe, potwierdzili, że licencje są free do dowolnego użytku także komercyjnego i nie trzeba posiadać wcześniejszej wersji, więc wygląda na to, że dostaliśmy prezent
Cytat z rozmowy "Daniel Pedapenki (adobe): Yes, you can install the software for commercial use."
A strona padła im z powodu zbyt dużego ruchu.
Komentarz ze strony dobreprogramy.pl Jea![]()