Adobe CS2 Premium Plus za darmo !

OnSam

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
@Emmers
Wstaw proszę wszystko prócz Adobe Acrobat 7

Canaris

Wygadany
Reakcje/Polubienia
18
Dziękuję Emmers. Ja mam od Ciebie Photoshopa CS2 PL a pozostałych programów z pakietu narazie nie używam. Instalowałem co prawda Adobe Acrobat 7 Pro ze spolszczeniem ale skoro jest dostępna za free 8 to wolę nowszą wersję. Jeśli chodzi o edycję materiału video to gdyby nie to, że mam pełną wersję z KŚ CyberLink PowerDirector 9 ze spolszczeniem to bym ściągnął Adobe Premiere Pro 2.0 a tak raczej nie ma chyba sensu :)

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Przez kilka dni miałem zablokowanego Dropboxa ze względu na generowanie nadmiernego ruxhu i bardzo bym prosił o rozsądek w pobieraniu:
spolszczenie Premiere Pro:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Ilustrator:

Instalator Acrobat 8 PL ma 508 MB i nie zmieści mi się na Dropboxa ale obiecuję, że wrzucę go na chomika (Emmers) do folderu Acrobat, nie wiem tylko jak długo tam się utrzyma, bo ostatnio sporo plików z chomików jest kasowanych, u mnie kasowane są płyty zapasowe systemów operacyjnych, pliki service packów itd...

Kubala95

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Chciałbym was tylko poinformować, że nie jest to żadna promocja, tylko udostępnienie tych starych programów w wersjach preaktywowanych klientom którzy kupili klucz wcześniej. Uczyniono tak, ponieważ Adobe wyłączył jakiś czas temu serwery aktywacji dla CS2, a nie chciał odcinać od produktu ludzi którzy kiedyś zapłacili za licencję.

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Kubala95, dzięki za informację! A ja zachodziłem w głowę, dlaczego nie mogę aktywować starej wersji PS CS2 w pracy... już miałem do nich dzwonić o co chodzi. Rozumiem, że z tym kluczem mogę legalnie używać starą wersję niegdyś zakupioną przez mojego bosa w pracy :)

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Canaris napisał:
Proszę o ponowne udostępnienie Adobe Acrobat 8 Professional PL ponieważ poprzednie linki wygasły.
Z góry dziękuję.

Zainteresowanym podaję link do instalki AdobeAcrobat 8 Pro PL z wpisanym w plik ini kluczem ze strony Adobe (działająca). Po instalacji trzeba zaakceptować postanowienia licencyjne i pobrać plik e-licencji. Rejestracja opcjonalna, jeśli nie mamy konta w Adobe i chcemy zarejestrować program to powinniśmy konto założyć. Ostatnio otrzymałem jednak komunikat ze strony Adobe, że zhakowano i wykradziono informacje o kontach Adobe i o konieczności zmiany haseł. Tak, że odradzam rejestrację.

Plik wrzucony na chomika ale dałem ponad 10 giga darmowego transferu.

artoor napisał:
Kubala95, dzięki za informację! A ja zachodziłem w głowę, dlaczego nie mogę aktywować starej wersji PS CS2 w pracy... już miałem do nich dzwonić o co chodzi. Rozumiem, że z tym kluczem mogę legalnie używać starą wersję niegdyś zakupioną przez mojego bosa w pracy :)
Od początku tej akcji właśnie o to chodziło. Osobiście mam kupione dawno temu płyty z polską wersją Photoshopa 9, czyli CS2 i Creative Suite 2(wszystkie aplikacje w wersji polskiej -płytę dostałem z Londynu już w tym roku). Niestety oryginalny klucz do CS2 z naklejki na płycie wymaga aktywacji a serwery aktywacji nie działają, natomiast klucze udostępnione na stronie Adobe działają tylko ze specjalnymi instalatorami i wersjami, które mają wyłączone opcje aktywacji... Kółeczko się zamyka bo do mojej polskiej płyty Creative Suite 2 nie pasuje klucz ze strony Adobe, pasuje natomiast do starej płyty Photoshop 9 PL, ale pasuje również i mój klucz i obydwa nie wymagają aktywacji, wystarczy rejestracja, chociaż i ta jest opcjonalna. No cóż w związku z tym, że dostałem teraz w prezencie gwiazdkowym Photoshopa CS5 (też już nie najnowszy ale naprawdę świetny) i Corela X6 to Creative Suite 2 jest tylko dodatkową zabawką...

memnon

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4347
Adobe Photoshop CS2 za darmo :

plik pobieramy po kliknięciu na " Buy now!"
Może trzeba będzie wyłączyć adblocka (lub podobny soft) żeby móc zobaczyć klucz .

decimus

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
97
Wyłaczenie nie pomaga w zdobyciu klucza :(
Okienko nieaktywne.

A

Anonymous

memnon napisał:
Adobe Photoshop CS2 za darmo :

plik pobieramy po kliknięciu na " Buy now!"
Może trzeba będzie wyłączyć adblocka (lub podobny soft) żeby móc zobaczyć klucz .
Link do instalki:

Windows Serial Number:

Mac OS X Serial Number:

OnSam

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Przecie ten klucz pochodzi z kluczy ostatnio udostępnionych przez firmę..

A

Anonymous

OnSam napisał:
Wejdź na poniższą stronę i looknij na prawo, gdzie jest Others Deals i zakładka Adobe Photoshop CS2 Free. Masz legala, możesz korzystać. Temat był już wałkowany.

do.spamowania

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
55
giveawayday napisał:
OnSam napisał:
Wejdź na poniższą stronę i looknij na prawo, gdzie jest Others Deals i zakładka Adobe Photoshop CS2 Free. Masz legala, możesz korzystać. Temat był już wałkowany.

To czemu ciągle ktoś sugeruje że to darmowa wersja dla wszystkich? To nie jest za darmo! To jest tylko dla posiadaczy licencji. Nie masz wykupionej licencji. Instalujesz tą wersję. Jesteś piratem. I tyle w temacie :)

A

Anonymous

do.spamowania napisał:
giveawayday napisał:
OnSam napisał:

To czemu ciągle ktoś sugeruje że to darmowa wersja dla wszystkich? To nie jest za darmo! To jest tylko dla posiadaczy licencji. Nie masz wykupionej licencji. Instalujesz tą wersję. Jesteś piratem. I tyle w temacie :)
Jeśli masz legala, możesz korzystać. Czego nie rozumiesz.

A

Anonymous

giveawayday napisał:
Jeśli masz legala, możesz korzystać. Czego nie rozumiesz.

No właśnie chyba o to właśnie chodzi
większość osób pisze, że ten photoshop jest za darmo i owszem jest jak chce się zostać poratem, jeśli nie, to trzeba mieć licencje, dopiero wtedy legalnie można korzystać z tego photoshopa, jak dla mnie OnSam to właśnie miał na myśli, ale mogę się oczywiście mylić

Do góry