Programu raczej nikomu przedstawiać nie trzeba ale gdyby jednak ktoś o nim nie słyszał to...
Posiadam 1 nieaktywowaną licencje wygraną w jednym z konkursów na Naszym Forum. Z racji, że obecnie użytkuję ATI w wersji 2015 a "chomikiem" nie jestem z chęcią zrobię komuś chyba dość miły prezent na święta
Zasady konkursu:
1. Napisz krótko jaki jest Twój sposób na backup?
2. W konkursie mogą brać udział użytkownicy zarejestrowani przed 15 czerwca 2014 roku i posiadający nie mniej niż 15 postów.
3. Konkurs zakończy się 6 kwietnia o godz. 22. Zwycięzcę wyłoni losowanie na portalu random.org i zostanie on ogłoszony następnego dnia.
Ten rok obfituje nam w masę konkursów na ciekawe i bardzo użyteczne oprogramowanie ale może i tu znajdzie się ktoś chętny do zabawy
Serdecznie zapraszam i życzę szczęścia w losowaniu !!
Acronis True Image umożliwia tworzenie obrazów dysków twardych, wybranych partycji lub plików i folderów.
Program oferuje dwa rodzaje kreowania obrazów. Standardowy, umożliwia tworzenie obrazów całych dysków twardych, wraz z systemami operacyjnymi, aplikacjami, ustawieniami użytkownika i wszystkimi danymi. W przypadku utraty całości lub części danych możliwe jest przywracanie stanu komputera bez konieczności ponownej instalacji systemu operacyjnego. Ponadto program pozwala na tworzenie i przywracanie obrazów indywidualnych plików i folderów, takich jak folder Moje Dokumenty lub określony plik.
Acronis True Image udostępnia wszechstronny kreator, umożliwiający wykonywanie wszystkich etapów tworzenia obrazu.
dobreprogramy.pl
Posiadam 1 nieaktywowaną licencje wygraną w jednym z konkursów na Naszym Forum. Z racji, że obecnie użytkuję ATI w wersji 2015 a "chomikiem" nie jestem z chęcią zrobię komuś chyba dość miły prezent na święta
Zasady konkursu:
1. Napisz krótko jaki jest Twój sposób na backup?
2. W konkursie mogą brać udział użytkownicy zarejestrowani przed 15 czerwca 2014 roku i posiadający nie mniej niż 15 postów.
3. Konkurs zakończy się 6 kwietnia o godz. 22. Zwycięzcę wyłoni losowanie na portalu random.org i zostanie on ogłoszony następnego dnia.
Ten rok obfituje nam w masę konkursów na ciekawe i bardzo użyteczne oprogramowanie ale może i tu znajdzie się ktoś chętny do zabawy

Serdecznie zapraszam i życzę szczęścia w losowaniu !!