Acronis True Image 2014 !!!Konkurs!!!

eMCe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Ś-Wsch
Programu raczej nikomu przedstawiać nie trzeba ale gdyby jednak ktoś o nim nie słyszał to...
Acronis True Image umożliwia tworzenie obrazów dysków twardych, wybranych partycji lub plików i folderów.
Program oferuje dwa rodzaje kreowania obrazów. Standardowy, umożliwia tworzenie obrazów całych dysków twardych, wraz z systemami operacyjnymi, aplikacjami, ustawieniami użytkownika i wszystkimi danymi. W przypadku utraty całości lub części danych możliwe jest przywracanie stanu komputera bez konieczności ponownej instalacji systemu operacyjnego. Ponadto program pozwala na tworzenie i przywracanie obrazów indywidualnych plików i folderów, takich jak folder Moje Dokumenty lub określony plik.
Acronis True Image udostępnia wszechstronny kreator, umożliwiający wykonywanie wszystkich etapów tworzenia obrazu.

dobreprogramy.pl

Posiadam 1 nieaktywowaną licencje wygraną w jednym z konkursów na Naszym Forum. Z racji, że obecnie użytkuję ATI w wersji 2015 a "chomikiem" nie jestem z chęcią zrobię komuś chyba dość miły prezent na święta ;)

Zasady konkursu:
1. Napisz krótko jaki jest Twój sposób na backup?
2. W konkursie mogą brać udział użytkownicy zarejestrowani przed 15 czerwca 2014 roku i posiadający nie mniej niż 15 postów.
3. Konkurs zakończy się 6 kwietnia o godz. 22. Zwycięzcę wyłoni losowanie na portalu random.org i zostanie on ogłoszony następnego dnia.

Ten rok obfituje nam w masę konkursów na ciekawe i bardzo użyteczne oprogramowanie ale może i tu znajdzie się ktoś chętny do zabawy :suuper
Serdecznie zapraszam i życzę szczęścia w losowaniu !!

Sorgi

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
77
Witam.

Używam Keriver 1 Click Backup and Restore - obraz systemy

Pozdrawiam.

hocik

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
466
Miasto
szczecin
Dzięki eMCe za konkurs i za szansę nie tylko na prezent świąteczny ale i imieninowy ;-)
Startowałem i startuję dzisiaj bo nie mam programu do backup'u. Z wpisów na naszym forum wnioskuję że Acronis True Image jest jednym z najlepszych. Proszę uwzględnić hocika w losowaniu.
Przy okazji życzę wszystkim zdrowych i wesołych Świąt Wielkanocnych.

korus

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Sachsen
Postów nie pisuję ,ale chciałbym stać się posiadaczem tego wspaniałego programu,którego ( bootowalny nośńik bez licencji ) używam już od ponad 10 lat.
Z jego pomocą backup partycji jest zawsze szybki i pewny.pewny. Najlepsze rozwiązanie tego typu na rynku.
Na Państwa oto ręce składam prośbę o przychylność i jako wotum ofiarne z góry dziękuję za w/w

kagar54

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
22
Miasto
Okolice Przemyśla
Ja używam do tworzenia backupu Acronis True Image 2010 , jest to już trochę przestarzały program , więc Acronis 2014 byłby jak najbardziej mile widziany na moim kompie .
Pozdrawiam .

matroska

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
10
I've heard this is the best version of Acronis so far, I've had Aomei backupper pro and to the main computer I want to be able to use this well-known backup
I've been using the backup feature of microsoft and just learn how to use Aomei backupper to make image backup, thank you

wcpicker

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
121
Miasto
Łódzkie
Do backupu użyłem ostatnio Rufusa, dzięki któremu stworzyłem bootowalny pendrive.

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
Przede wszystkim duży szacun dla Ciebie eMCe, za to, że oddajesz taki dobry soft na konkurs :dziękuję
Ja do backupu systemu używam starszej wersji EASEUS Todo Backup Home 6.1 z promocji. Kopie ważnych plików trzymam na osobnych dyskach a czasami też nagrywam na płyty DVD.
Wiadomo, że są dobre programy do backupu ale Acronis TI to nr 1 :)

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
Postawa godna pochwały. Dzięki za możliwość wygrania tak rewelacyjnego programu. :dziękuję
Do tworzenia kopii używam darmowego kerivera. Ograniczenia wersji darmowej sprawiają że chętnie wezmę udział w konkursie.
Wesołych Świąt :)

eMCe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Ś-Wsch
Konkurs zgodnie z planem zakończyliśmy wczoraj i dzisiaj mam przyjemność ogłosić wyniki :)
Oto i one:
udBaL8H.jpg

Szczęśliwym zwycięzcą jest Elvis_JXL
Kluczyk podesłałem właśnie poprzez PW.
Gratuluję !! !! !!

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
:yahoo
Nareszcie udało mi się wygrać ten program.
Dzięki eMCe :yes master

hocik

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
466
Miasto
szczecin
Gratulacje dla Elvis_JXL (chciałoby się powiedzieć Elvis jest wielki, może nawet XXL ;-) )
Pozdrowienia dla eMCe i pozostałych uczestników .

Do góry