ACDSee Pro 6 za darmo

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Promocja przez 48 godzin:
ACDSee Pro 6 to rozwinięcie zwykłego ACDSee, wzbogacone o dodatkowe zaawansowane narzędzia do przeglądania, organizowania, edycji i publikowania naszych cyfrowych dzieł. Wersja profesjonalna pozwala na edycję plików w formacie RAW z aparatów cyfrowych, a tok pracy z programem przypomina korzystanie z Adobe Lightroom.
info :
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

ACDSee Pro 6 jest zaawansowanym programem przeznaczonym do przeglądania oraz edycji plików graficznych. Aplikacja pozwala na szybkie generowanie miniaturek oraz podgląd obrazów ponad 100 formatów m.in JPEG, BMP, GIF, PSD, PNG, TIFF, TGA, RAW NEF czy CRW. Warto wspomnieć, że program ACDSee potrafi także tworzyć pokazy slajdów z plików PDF, zbiory archiwizuje do archiwum ZIP.
http://www.recenzuje.com/recenzje/acdsee-pro-6/

rafalp86

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
459
The unlock code was already activated. Ktoś też tak ma :( Na koncie nie mam wersji 6.

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street

kinimoD

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Mam ten sam problem. Wysłałem do nich e-mail. Zobaczymy co odpowiedzą.

juhuhu

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
w odpowiedzi strona z promocją do której odsyłał link (giveaway page) została wyłączona. Znaczy chyba juz koniec promocji.

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street

juhuhu

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
tofana napisał:
andyxa napisał:
juhuhu napisał:
w odpowiedzi strona z promocją do której odsyłał link (giveaway page) została wyłączona. Znaczy chyba juz koniec promocji.

działa,działa

nic nie działa - wyraźnie napisane , że koniec promocji i przekreślone

Jednakże po reklamacji złożonej wczoraj dostałem klucz na skrzynkę.

A

Anonymous

juhuhu napisał:
Jednakże po reklamacji złożonej wczoraj dostałem klucz na skrzynkę.
Okazuje się, że warto reklamować. Wczoraj także zwróciłem się do wsparcia technicznego ACDSee o pomoc w uzyskaniu właściwego kodu odblokowującego dostęp do promocji. Automatyczna sekretarka odpisała, że mają 3 dni robocze na udzielenie właściwej odpowiedzi. Dzisiaj przysłali właściwy Unlock/Code, dzięki któremu uzyskałem dostęp do promocji - serialu oraz instalatora online.

Właściwa instalka ACDSee Pro 6.exe jest kopiowana w systemie Windows 8/64 do poniższego miejsca:
C:\Użytkownicy\Nazwa Użytkownika\AppData\Local\Temp\ACDSee Pro 6.exe

Myślę, że wszyscy Ci, którzy wczoraj próbowali zdobyć serial, mogą jeszcze dzisiaj poprosić support o pomoc. Powinni podać nazwę promocji oraz poprosić o nowy kod. Ostatecznie zabawa miała trwać 48 godzin.

yzrej

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
58
Podobnie postąpiłem dzisiaj rano i dostałem serial i link do instalki. Potwierdzam warto do nich napisać.

mirko21

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Napisałem do nich wieczorem i dostałem link do instalki i serial.

Do góry