ABBYY FineReader 12 Professional za darmo

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
ABBYY FineReader 12 Professional - licencja na rok
Niezwykle inteligentne, profesjonalne oprogramowanie OCR do tworzenia edytowalnych i przeszukiwalnych plików elektronicznych z zeskanowanych dokumentów papierowych, plików PDF i zdjęć z aparatu cyfrowego. ABBYY FineReader 12 daje użytkownikowi możliwość uwolnienia danych zawartych w dokumentach i obrazach, poprzez przekształcenie ich w dostępne i zdatne do użytku informacje.

Dzięki kolejnym generacjom zastosowanych w nim technologii rozpoznawania tekstu na zdjęciach cyfrowych oraz ADRT®, aplikacja wykracza poza ograniczenia tradycyjnych programów do rozpoznawania znaków. Nie tylko rozpoznaje poszczególne strony, ale również przetwarza złożone, wielostronicowe dokumenty, odtwarzając ich pierwotną strukturę. Oferuje ponadto możliwość przetwarzania obrazów pochodzących z aparatu wbudowanego w telefon komórkowy.
info:finereader.pl
Wchodzicie na tą stronę i klikacie Присоединиться, tworzycie konto i wykonujecie 4 kroki.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Przygotujcie sobie translator kto nie zna rosyjskiego :D

marro

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Z manuala:
Ważne! Należy pamiętać, że jest to specjalna wersja programu, który zawiera następujące ograniczenia ważności: 365 dni od daty aktywacji.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30858
Miasto
Trololololo
Skoro 365 dni od daty aktywacji to trzeba nastukać sobie trochę kodów :klawik.

Canaris

Wygadany
Reakcje/Polubienia
18
Nastukałem 20 sztuk. Więcej mi się już nie chce :) Pewnie przez 20 lat jeszcze nie raz dadzą ABBYY za darmo :) Zresztą, może przejdzie sposób z przestawianiem zegara :)

wojwojtek

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
65
Jak mam "nastukać" udało mi się to tylko pierwszy raz..

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30858
Miasto
Trololololo
wojwojtek napisał:
Jak mam "nastukać" udało mi się to tylko pierwszy raz..
Stukaj za każdym razem na innego maila, łyka tymczasowe także jest ok :guma

piotr8989

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
Kurde co ja bym bez Was zrobił. Super program. Już śmiga u mnie na kompie. :piwko

wojwojtek

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
65
stukam i pisze mi takie coś: Вы зарегистрированы на сервере и успешно авторизованы czyli :Czy jesteś zarejestrowany na serwerze i skutecznie zalogowany, coś mi się nie zgadza to "Вы" i po przetłumaczeniu "czy"

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30858
Miasto
Trololololo
Może z innej przeglądarki spróbuj :scratch

FrantiQ

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
239
wojwojtek napisał:
stukam i pisze mi takie coś: Вы зарегистрированы на сервере и успешно авторизованы czyli :Czy jesteś zarejestrowany na serwerze i skutecznie zalogowany, coś mi się nie zgadza to "Вы" i po przetłumaczeniu "czy"

wyczyść historię przeglądarki i będzie gut

sowa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
220
Trzeba wylogować się z konta po skopiowaniu klucza.... a te małe okienku z napisem "Вы зарегистрированы...." trzeba przeczekać. I tak w koło.... :)

wojwojtek

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
65
niestety i z innych przeglądarek i po wyczyszczeniu historii ciągle pojawia się: Вы зарегистрированы на сервере и успешно авторизованы,dałem sobie spokój...

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12723
Miasto
Somewhere over the rainbow.
wojwojtek napisał:
niestety i z innych przeglądarek i po wyczyszczeniu historii ciągle pojawia się: Вы зарегистрированы на сервере и успешно авторизованы,dałem sobie spokój...

Wyloguj się po tym jak dostałeś klucz.

sowa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
220
wojwojtek napisał:
Też mam ten komunikat... czekam aż zniknie, wtedy klikam pozostałe, kopiuje klucz, wylogowuje się "ВЫХОД" i wpisuje nowe dane... itd, itd ...

Do góry