#5# Konkurs świąteczny – Hide Folders 2009 |Giveaway|

Status
Zamknięty.

Naits

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
FYOHK.jpg

Kolejnym prezentem są 3 licencje do programu Hide Folders 2009

Opis programu :
http://programyzadarmo.net.pl/2010/10/2 ... -programu/

Zasady :

Napisz czy potrzebujesz ukrywać i blokować foldery oraz pliki ?
Prosze o krótkie uzasadnienie, samo TAK lub NIE będzie kasowane :)
Rozwiązanie konkursu odbędzie sie jutro o godzinie 21:00
Wtedy też zostanie ogłoszony następny konkurs.
Losowanie za pomocą "random.org"

POWODZENIA !

daniel

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
Oczywiście, że potrzebuję tego programu. Chciałbym nim zabezpieczać przede wszystkim foldery filmowe przed dzieckiem, gdyż jestem pasjonatem mocnych thrillerów, a także foldery muzyczne, by nikt nie mógł ich skasować przypadkowo :D

NiceTake

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Nice Giveaway Naits and Thanks

Please don't count me in.

Julian

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Całkowicie jestem na tak - potrzebuje takiego programu.
Korzystając często ze swojego netbooka poza domem (w autobusie, pociągu itd.) ,chciałbym swoje prywatne dokumenty mieć odpowiednio zabezpieczone. Myślę, że Hide Folders 2009 pomoże mi w łatwy sposób ukryć i zabezpieczyć te dane.

ToGor

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
200
Miasto
Mazowieckie, Polska, Europa, Świat.
Nie chcę, żeby postronne osoby miały dostęp do niektórych dokumentów, które przechowuję na dysku. Myślę tu o moich kluczykach do programów, rachunkach, danych logowania do stron /główna przyczyna-dane bankowe/, i wielu innych dokumentów, które wolę w końcu zabezpieczyć w trochę bardziej pewny sposób.
Myślę, że ten wpis zasługuje na uwagę, bo tego typu dokumenty zawsze powinny być zabezpieczone nawet jeśli jesteśmy jedynymi użytkownikami komputera. Zawsze istnieje możliwość kradzieży danych ... Tego nie przewidzimy ...
Powodzenia życzę "współudziałowcom w konkursie "... :)

Zawisza Czarny

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
62
Miasto
Trójkąt Bermudzki
Potrzebuję ukryć kilka folderów szczególnie ważnych głównie przed dziećmi a także w sytuacji gdy używam prywatnego laptopa w pracy.

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
44574
Miasto
Gdzieś w Polsce
Witam. Tutaj startuję, bo uważam, że Hide Folders 2009 jest jednym z najlepszych programów do zabezpieczania i ukrywania plików i folderów. Aplikacja prosta, łatwo konfigurowalna i potrzebna. Program przyda się każdemu, kto ma trochę danych, dokumentów, którymi nie chce się dzielić :D lub nie może się chwalić ;) . Pozdrawiam

pss

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
62
No i jest to czego szukam od dawna - i żaden gość nie podejrzy tego czego bym sobie nie życzył. Pozostało jeszcze mieć troszkę szczęścia w konkursie, każdy szczęściu dopomoże każdy przecież wygrać może :D

slawus

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Witam.
Wreszcie zdecyduję się na tego typu program zmobilizowany tym konkursem. Oczywiście, że jestem zmuszony, w związku z moją pracą, do utajniania moich plików, a szczególnie dokumentów. Do tej pory robiłem to zapisując pod hasłem dokumenty Office. Dodatkowym atutem programu jest to, że jest po polsku, a więc nie obawiam się, że coś zmajstruję nie tak i sam nie będę mógł otworzyć swoich plików i katalogów ;)
Pozdrawiam
slawus

grr

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
96
Thanks Naits, please count me in.
I would use Hide Folders on office laptop for hiding my personal data from prying eyes..aka. office Admin..

Thanks,
Grr

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
53101
Witam używam Hide Folders 2008, z gazetki komputer świat ,ale wiadomo wersja już przestarzała, program jest bardzo fajny , a dlaczego chcę ukrywać foldery wiadomo przed żoną i dziećmi ..pozdrawiam.

taxusb

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Każdy z nas ma coś do ukrycia czy to przed dzieckiem czy przed żoną lub przed kimś innym, a ten program się idelanie nadaje - jest prosty w obsłudze i po polsku

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Dobry i ciekawy program , myślę że każdy z nas ma coś tam do ukrycia i ja też nie lubię kiedy ktoś grzebie mi w kompie a poza tym to przypomina sytuację z drzwiami do naszego mieszkania na pewno fajnie jest mieć zamek za 500 zł i świadomość że nikt go nie ruszy niż byle co za 40 zł :)

OnSam

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Jak wiadomo program ten służy do ukrywania i zakładania haseł na dane jakie chcemy by były znane tylko nam samym. Przydatny na przykład kiedy to trafi nasz komputer, laptop w niepowołane ręce, lub oko - dla przykładu oko dziecka, czy innego człeka (teściowa) :p

Proszę o wybranie mnie w tym konkursie.

Pozdrawiam z Leeds

Status
Zamknięty.
Do góry