#4# Konkurs świąteczny - Avast Internet Security |Giveaway|

Status
Zamknięty.

Naits

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
u1sh1.jpg

Dziś prezentem są 3 roczne licencje do programu Avast Internet Security

Zasady :

Napisz za co lubisz Avast Internet Security że chcesz go mieć ? :)
Rozwiązanie konkursu odbędzie sie jutro o godzinie 21:00
Wtedy też zostanie ogłoszony następny konkurs.
Losowanie za pomocą "random.org"

POWODZENIA !

pss

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
62
Re: #4# Konkurs świąteczny - Avast Internet Security |Giveaw

Udało mi się swego czasu zdobyć lickę z promocji więc pokibicuję. Powodzenia :D ale z instalacją czekam do świąt :D

Naits

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6

teraz jak zmieniły sie zasady na Avasta bo co 20 osoba wygrywa to już nie tak łatwo :) więc może tu ktoś wygra go sobie

D

Deleted member 94

Kończy mi się licencja na Norton Antivirus, więc chciałbym zdobyć licencję na program AVAST IS, aby przedłużyć czas ochrony mojego komputera.

Zawisza Czarny

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
62
Miasto
Trójkąt Bermudzki

Bardzo dobry antywirus. Obecnie mam Nortona lecz gdy skończy się licencja chętnie skorzystam z Avasta. Znam ten program od dawna lecz zawsze używałem w wersji free.

K2o

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1

Lekki, w miarę szybki, a i skuteczność nie najgorsza, dlatego właśnie chciałbym wygrać ten program.

andyet

Świeżak
Reakcje/Polubienia
1

Jest lekki dla systemu, wykrywanolść dobra, szybkość skanowania niezła.

boniaszek

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa

Jest to świetny AV z b.dobrym firewallem i warto mieć ten program.

orzech123452

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0

a ja zanucę troszkę wierszykiem: "Gdy wirus Ci nie sprzyja to zainstaluj avasta i zbij mu ryj@!"

TurboDymoMan

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0

Bardzo chciałbym avasta IS. W zamian mogę dać mojego wygranego SUPER AntiSpyware, ale nie o tym mowa. Chciałbym ten program wygrać, bo jest skuteczny i lekki, a do tego ma świetnego Sandboxa. Wersja 4 była gównem, ale 5 to zupełnie co innego. Znacznie poprawili Avasta i naprawdę znakomicie się sprawdza. Miałem okazję testować ten program (u kolegi, który miał ten program) i naprawdę warto go mieć.

Pozdrawiam.

jablo11gru

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0

Do tej pory używałem darmowego Avasta i nawet się sprawdzał na Windows XP. Powoli kończy mi się licencja na Eset-a to chętnie zainstaluje Avasta - jeśli wygram :)

Echo1

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0

Napisze szczerze, co mi się podoba w programie Avast.( Jestem fanem Avast)
Na pierwszym miejscu jest grafika, ładne plastyczne i estetyczne rozwiązanie interfejsu, moim zdaniem bardzo dobry dobór kolorów. Można z łatwością zorientować się, co gdzie i po co, PRZEJRZYSTOŚĆ, to jest bardzo ważne dla początkujących, żeby się po prostu jak to powiedzieć nie zagubić się w ustawieniach programu. Jednym słowem łatwość w poruszaniu się po programie!
Lekkość całego programu, po starcie systemu nawet nic nie czuć, że program Avast zaczyna działać. Brak, opóźnień w czasie rozruchu systemu. Wszystkie programy startujące z systemem odpalają się jeden po drugim, bez opóźnień. Najważniejsze, jeśli ktoś dużo czasu spędza w internacie, przegląda strony internetowe, to będzie miło zaskoczony jak szybko następuje otwarcie strony ( w porównaniu z innymi programami tego typu). Wiem, co mówię, sprawdzałem z innymi programami typu Internet Securit i Avast jest bez konkurencyjny NR1.
Kurczę i ten głos, ( skanowanie zostało zakończone). To strzał w dziesiątkę!!!!!
Ochrona antywirusowa sprawdza się i działa daje dobre zabezpieczanie. Powtarzam to cały czas nie ma programów, które dadzą 100%, jest to nie możliwe. Nic nie zastąpi rozumu i rozsądku. Internet to żywy organizm, w nim cały czas rodzi się coś nowego. Ludzie wymyślają wirusy, jak zrobić szkodę innemu, jak wykraść dane, jak przechwycić informacje, i w takim środowisku funkcjonuje Avast, będzie wasz chronił, będzie strzegł i bronił. BĘDZIE NA PIERSZJ LINI FRONTU DOBRA Z ZŁEM. Na takiego obrońcę zasługuje wasz komputer.
PS: Trochę na koniec mnie poniosło, ale z grubsza tak myślę.
Pozdrawiam

ikstece

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0

Nie posiadam aktualnie programy antywirusawego w pelnej wersji, wiec jestem troszke zaniepokojony o bezpieczenstwo mojego komputera. W zwiazku z przedstawionymi powodami bardzo bylbym rad z otrzymania pelnej wersji Avast'a... Z gory uprzejmie dziekuje.

grr

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
96

Thanks Naits.
Please Do Not count me as I got 1 from Facebook promo.

Good luck to all.

Thanks,
Grr

darekm9022

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0

mało obciąża system
dość dobrze radzi sobie z zagrożeniami

Status
Zamknięty.