#1# Konkurs świąteczny - Revo Uninstaller Pro |Giveaway|

Status
Zamknięty.

Orion

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
330
Miasto
somewhere in cyberspace....
Często instaluję i odinstalowuję programy i korzystam przy tym z wersji Free tego programu - jest w ścisłej czołówce deinstalatorów. Gdyby dopisało mi szczęście i wygrałbym licencję na wersję Pro bardzo bym się cieszył, ponieważ ta wersja oferuje jeszcze więcej mozliwości takich jak np. Forced Uninstall, monitorowanie w czasie rzeczywistym instalowanych programów czy też silniejsze algorytmy przeszukiwania co pozwala na jeszcze dokładniejsze usunięcie programu.
Więć wygranie licki na ten program byłoby naprawdę miłym prezentem gwiazdkowym :D

jarekwoj

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Revo Uninstaller Free kasuje i usuwa pozostałości po programach: pliki, wpisy w rejestrze. Robi to szybko i skutecznie. Program po polsku. Revo Uninstaller PRO posiada więcej funkcji, bardziej rozbudowany. Co tu dużo pisać przydałby się.

joa87

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
129
Miasto
Szczecin
Chciałabym wygrać Revo Uninstaller Pro, bo potrzebuję dobrego programu do usuwania zbędnych aplikacji, który nie ograniczy się tylko do ich odinstalowania, ale usunie puste foldery po nich i posprząta w rejestrze. Poza tym Revo ma tryb łowcy, dzięki któremu będę mogła się pozbyć programów z uszkodzonymi dezinstalorami, a takie programy są dla mnie zmorą. No i przydałby mi się też program z opcją wyrzucania zbędnych programów z autostartu. Naprawdę chciałabym wygrać Revo Uninstaller Pro i go przetestować- mam system Windows 64-bitowy, więc nie mogę sprawdzić, jak działa jego darmowa wersja. :(

raca

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Często instaluję nowe programy sprawdzając ich przydatność. Profesjonalne, późniejsze ich odinstalowanie to prawdziwy kłopot. A na kłopoty dobry, sprawdzony Revo Uninstaller Pro. To jest to czego mi potrzeba.Pozdrawiam organizatorów i uczestników konkursu

Perswind

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Codziennie testuję kilka programów ( z przeróżnych Giveaway-ów) . Na ogół wystarcza Returnil aby nie zaśmiecić systemu. Jednak są programy wymagające restartu kompa i wtedy d..a :diablo Revo free zostawia śmieci ( np. dzisiejszy TrueTimeTracker - Revofree zostawił katalog w Documents and settings ) I dlatego potrzebna jest mi wersja Pro z funkcjonalnością instalacji nadzorowanej.

Pozdrawiam, Darek
P.S. Podziwiam za płodność - na innych stronach programów za free (a sprawdzam codziennie) połowy tego nie ma co u Was. Gratulacje :D

TurboDymoMan

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Bardzo chciałbym ten program, ponieważ Revo Uninnstaler potrafi usunąć znacznie więcej niż ten badziew dostarczany z Windowsem. Jest najlepszy ze stawki.\
Ja potrzebuje tego programu, bo chcę usunąć te śmieci, które za pomocą Windowsa nie dają się usunąć.

Korzystałem już z Revo Installera i naprawdę mi się podobał, usunął Wszystkie śmieci jakie miałem. Niestety licencja mi się na ten program skończyła, śmieci przyrosło i właśnie dożywotnia licencja na ten program pozwoli, że mój system znów będzie chodzić bardzo dobrze.

Pozdrawiam.

cosme

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
I'd like to participate if it's possible... I'd like to win revo uninstaller pro because I liked a lot this software (the groups and the traced programs being some features that stand) when I used the trial version, nowadays I only have the free version.
Thanks

buszman

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Witam wszystkich. Program używam w wersji darmowej od około 2 lat ,nigdy mnie nie zawiódł .Przydala by sie wrsja pro, szczególnie na swieta.
:p :p :p

sebastian1988

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Czekałem na konkurencję z licencji dla tego programu. Może on teraz, istnieje wiele powodów, dla których chciałbym mieć licencję na ten program: - Mam system operacyjny 64 bit i wersja bezpłatna nie dostępu do tego programu do gry - często zainstalować różne programy / I jak eksperymenty i jestem ciekawy / są problemy z ich odinstalowaniu następnie - dużo słyszałem o tym programie i od tego, co wiem, to już kultowy program do deinstalacji oprogramowania nawet najbardziej kłopotliwe. - Prędkość jazdy i kilka dodatkowych narzędzi. wśród nich znaleźć można administratora systemu Auto-Godzina startu, funkcja usuwania nieistotnych plików pozostawionych po instalacji programów, czyszczenia historii przeglądarek, pakietu Office oraz możliwość kasowania plików nieodwracalną i folderów - sposób na myśliwego , oznaczone są na ikonę programu, który chcemy odrzucić, a aplikacja do uznania wstawania, w jaki sposób odwołać go tak, słowem wśród stosowania tego typu Reva Uninstaller Pro jest najlepszy. Reva Uninstaller to program do deinstalacji fantasy programów. W przeciwieństwie do Windowsowski dodaj / usuń programy Reva jest usunięcie ich bardzo dokładnie, czyszczenie wszystkich wpisów w rejestrze też. Możliwość umieszczenia dokładność czyszczenia jest wielki plus tego programu pozostaje po programach, co jest przydatne szczególnie dla niedoświadczonych użytkowników. "Tryb Hunter" jest także bardzo ułatwia proces deinstalacji. Używam darmowej wersji tego programu i bardzo jestem zadowolony, choć chciałbym mieć możliwość korzystania z wersji pro bo daje wiersz z nowych możliwości, tak jak: monitoring zainstalowanych programów (co pozwala na równomierne bardziej dokładne czyszczenie pozostałości po programach), usuwa również niekompletne instalacji i częściowo odinstalować programy i wiele innych nowych modułów niedostępna w wersji Free. Dlatego chciałbym, aby wygrać licencji dla wersji pro albo będzie to daj mi jeszcze lepiej dbać o to .. przeciwko niej komputer i nie martwić się o śmieci po usunięciu jakiegoś programu. Pozdrawiam Wszystkich Naszych ludzi:) Przepraszam za błędy sensowne,

WESOŁYCH ŚWIĄT :)

Banito

Świeżak
Reakcje/Polubienia
2
Świetny i skuteczny program do usuwania programów to jest to czego potrzeba mi teraz najbardziej.

dczerwo

Wygadany
Reakcje/Polubienia
4
To już moje trzecie podejście do tego programu. Może właśnie teraz się uda. Posiadam wersję free, a wersja Pro na razie w sferze marzeń :)

pss

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
62
Widzę że nie którzy posuneli się w swoich postach konkursowych do opisu samego programu, a nie do tego dla czego mieli by go wygrać ********to też jest ciekawy sposób ;) puki co wszyscy liczymy na wygraną :D powodzenia życzę wszystkim i sobie również. :D

marek

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Witam
Revo Uninstaller Pro pomoże mi w utrzymaniu systemu w sprawności i wydajności poprzez dokładne odinstalowywanie programów, których dużo testuję i często muszę ponownie instalować system.
Dzięki

Nicolas78

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
12
Miasto
Warszawa
Witam,
dzięki za konkurs, a teraz napiszę dlaczego marzę o zdobyciu jego pełnej wersji. Praca z Revo Uninstaller to naprawdę duża przyjemność, często instaluję programy w celach benchmarkowych, porównania programów z podobnej kategorii. Chcąc zadbać o świeżość systemu, zawsze sięgam po mojego „starego przyjaciela” którym jest RU. Szybko i sprawnie pomaga mi uprzątnąć bałagan po niechcianych programach, jest jak wieloletni pracownik na którego zawsze można liczyć.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich użytkowników tego programu. :) Życzę także Wam zdobycia wersji PRO.

Status
Zamknięty.
Do góry