al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12360
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Tak jest, niech zniszczą wszystkie media "odmiennego zdania" bo do tego wszystko zmierza i
wrócą medialne czasy z PRL-u. Wówczas niektórzy będą dopiero mieć berety zryte propagandą :guma

Mówisz o tym jak poprzednicy przygotowali lex TVN dzięki czemu chcieli przejąć nad nim kontrolę i zrobić TVPbis?

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
623
Miasto
okolice internetu
Tak jest, niech zniszczą wszystkie media "odmiennego zdania" bo do tego wszystko zmierza
Te tak zwane "media" tak zwanego "odmiennego zdania" szybciutko zmierzają do samozaorania. Niech jeszcze kilku reklamodawców pokaże im zgiętą w łokciu rękę - zostaną goli i weseli. Pereiry, Holeckie, kłaczki Kłeczki i inne Rachonie się zrzucą. O nieodrodnym synu pułku KBW, absolwencie Wieczorowego Uniwersytetu Marksizmu Leninizmu przy KC PZPR, Janie Pietrzaku nie wspominając...

Ostatnia edycja:
S

spamtrash

Pytanie mam, i tu chyba najwlasciwsze miejsce zeby je zadac. Jak widze nowe tytuly: ministra, wiceministro, i inne takie to nasuwa mi sie natychmiast brak logiki...
Zauwazylem ze tworzy sie nowe slowa zamiast uzywac istniejecych feminizmow?
Np.
pojawilo sie: czlonkini.
Nie prosciej i poprawniej uzyc: wagina?

Wagina z Zarzadu - to brzmi dumnie, nie?

S

spamtrash

Tak jest, niech zniszczą wszystkie media "odmiennego zdania" bo do tego wszystko zmierza i
wrócą medialne czasy z PRL-u. Wówczas niektórzy będą dopiero mieć berety zryte propagandą :guma
O, to wlasnie.
I pamietajmy ze chamstwo noworzadzacych mozna zwalczyc tylko kultura, poszanowaniem praw mniejszosci (LGBTAGDRTV tez) oraz szczerymi gestami dobrej woli.
Chamskie zachowania takie jak z ponizszego obrazka majace na celu upokorzenie mniejszosci sejmowej nalezy pietnowac poprzez wypalenie na czole wykonawcy gestu napisu ostrzegawczego, np: "uwaga, jezdem gupia cipa", lub podobnego.
Obrazek chamstwa:
joanna-fakulec.png

bene

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
3626
@spamtrash .. Doprawdy, nie sądziłem, że aż tak brak Tobie inteligencji.
Wstawki dotyczyły mediów a ta ostatnia jak się ma do tematu :scratch
O jednym się nie mówi. Obecna władza wiecznie u steru nie będzie znając Polską mentalność
czyli wszystko się być może odwróci i co wówczas !!!?

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
623
Miasto
okolice internetu
Doprawdy, nie sądziłem, że aż tak brak Tobie inteligencji.
Wstawki dotyczyły mediów a ta ostatnia jak się ma do tematu
I vice versa. Ocenę czyjejś inteligencji zostaw fachowcom, bo świadectwo swojej wystawiasz aż nadto czytelnie. A haniebny, chamski gest widoczny na zdjęciu pochodzi z sytuacji, gdy pisowska większość sejmowa, zamiast na ochronę zdrowia, gruuuubą kasę (naszą!) przeznaczyła na "media" - swoją tubę propagandową, TVPiS. "Inteligentny" gest tej osoby (reprezentantki PiSu) był odpowiedzią na protesty ówczesnej opozycji. Straszysz nowymi wyborami? To nie zdziw się, jak się ockniecie z wynikiem ledwo przekraczającym próg wyborczy. I zapamiętaj, co powiedział onegdaj były Minister Spraw Zagranicznych, Pan W. Bartoszewski. "Warto być uczciwym, choć nie zawsze się to opłaca. Opłaca się być nieuczciwym, ale nie warto" Zawsze aktualne. Choć mam poważne obawy, że możesz tego nie zrozumieć, po prostu.

Do góry