A
... nie wiem do końca jak to u niego z umiejętnością czytania...ale wysoce prawdopodobne ze masz racjealberto napisał:Nie przeczytał w życiu ani jednej książki
jorn napisał:... nie wiem do końca jak to u niego z umiejętnością czytania...ale wysoce prawdopodobne ze masz racjealberto napisał:Nie przeczytał w życiu ani jednej książki![]()

Taka to zagwozdka
ale się nie obrażam, taki już mój los 
E tam w kontrze, przypadek prostyal_arsen napisał:Ja wiem, że to zdjęcie jest umieszczone w kontrze do tego, które miałem usunąć a nie usunąłem. To taki test - jak usunę Wałęsę to zrobię z gęby cholewę bo pisałem, że nie kasuję, będę obrońcą świętych krów bo jednym wolno a innym nie itd. Z drugiej strony jak nie skasuję to znaczy, że nie przestrzegam regulaminuTaka to zagwozdka
ale się nie obrażam, taki już mój los
![]()

Z czego się śmiejecie? z siebie samych się śmiejecie!
Chyba żartujesz ZenoZeno napisał:Pójdę za ciosem. Szacun dla wszystkich polskich noblistów!![]()
Raczej nie...Hornet napisał:Chyba żartujesz Zeno?
Chociaż kiedy przypomnę sobie jak musiałem się męczyć, żeby dobrnąć do końca "Chłopów" Reymonta, to już taki "hej do przodu" nie jestem. Muszę jednak starać się zwalczać te subiektywne emocje i zdobyć na obiektywizm... Budimex-Ty często cytujesz (czy dajesz linki) "Gazetę Wyborczą" więc jesteś światłym człowiekiemHefajstos napisał:Chyba żartujesz Zeno
To nasi nobliści też są lepszego i gorszego sortu?
więc jesteś światłym człowiekiem