Program wygląda na domyślnie zarejestrowany więc kod jest nie potrzebny przy ponownej instalacji (jeśli ktoś skopiował sobie w odpowiednim czasie oryginalną instalkę).
Ja natomiast szukam w nim obsługę warstw. Może ktoś wie gdzie są?
Co prawda to nie Photoshop ale nurtuje mnie już korzystanie z wersji trial produktu Adobe.
No właśnie tez testowałem wersję Pro (trial) i tam ich nie było - można znaleźć opisy, że warstwy występują - są gdzieś ukryte (w menu) ale niestety ja ich nigdzie nie zauważyłem.
Od czasu do czasu korzystam z edytorów online jak licencja na Photoshopa "expired"
Czyli wychodzi na to, że wersja PRO (trial) również ich nie posiada. Bo nikt nie potrafi wskazać - i również ja - jak je uaktywnić by stały się widoczne i praca na nich możliwa.
To że niby są to tyle też wiem, ale dzięki
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.