A
Anonymous
Hornet - i tu sie z Toba nie zgodzę ZoneAlarm Antivirus + Firewall jest "ramo żerny" natomiast nie koniecznie idzie to w parze z muleniem kompa bo tak w tym przypadku nie jest pakiet JAK NAJBARDZIEJ można polecić jeśli ktoś ma dość "współczesny " komp i w zasadzie mimo tego ze darmowy elegancko będzie się spisywał bo jest bardzo szczelny sam zainstalowałem Kumplowi jakiś czas temu i nie ma najmniejszych problemów z czymkolwiek .... natomiast aby nie było za słodko ma jeden minus a w zasadzie dwa... bardzo długi skan i jedna dziennie automatyczna aktualizacje...
pavlovsky-z mojej strony jak najbardziej polecam jeśli masz ze 3 giga ramu to się nawet nie baw w "Avasty" i inne "avastopodobne" atrapy
edit: i jeszcze raz Ci podpadnę
mam to szczęście posiadania Visty businnes i 7 home premium (oryginał)....po dłuższym używaniu powróciłem do Visty bo po wyłączeniu zbędnych kwestii mi przynajmniej chodzi lepiej od 7 demki która mimo obiegowej opinii jest w moim odczuciu bardziej "delikatna" do tego trzeba pamiętać ze gdy okazała się Vista to standardem bylo 512 mega ramu i to dodatkowo podkopało jej opinie ... a wymagania te systemy maja praktycznie takie same
wiec nie ma co demonizować
pavlovsky-z mojej strony jak najbardziej polecam jeśli masz ze 3 giga ramu to się nawet nie baw w "Avasty" i inne "avastopodobne" atrapy

edit: i jeszcze raz Ci podpadnę
mam to szczęście posiadania Visty businnes i 7 home premium (oryginał)....po dłuższym używaniu powróciłem do Visty bo po wyłączeniu zbędnych kwestii mi przynajmniej chodzi lepiej od 7 demki która mimo obiegowej opinii jest w moim odczuciu bardziej "delikatna" do tego trzeba pamiętać ze gdy okazała się Vista to standardem bylo 512 mega ramu i to dodatkowo podkopało jej opinie ... a wymagania te systemy maja praktycznie takie same
wiec nie ma co demonizować