Zemana Antilogger za darmo !

RadoCMG

Wygadany
Reakcje/Polubienia
11
Miasto
Morąg
Miałem to samo co kuki123 i potwierdzam, że wystarczy odinstalować starą wersję i zainstalować nową :)

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
Mirko napisał:
na 10 lat :)

u mnie działa ,a jak długo
zobaczymy

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

License key of Zemana_AntiLogger for 10 years:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

prawie lifetime :dziwak
Aktualne :ok

Licka nadal działa z promocji z Czerwca 2014, właśnie dziś dla testu zrobiłem aktywacje i działa 10 lat za free :piwko :dziwak :szef.Aktywuje najnowszą wersje .

RadoCMG

Wygadany
Reakcje/Polubienia
11
Miasto
Morąg
Dodatkowo jest 90 dni za tweeta - wyskakuje okienko z informacją o promocji. Po wykonaniu tego odświeżamy licencję i dodaje bonusa :)

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30016
Miasto
Trololololo
Filozof napisał:
Nie pamiętam czy tu już pisałem o Zemanie, więc powtórzę :hippie

Zdecydowanie nie polecam programu Zemana Antilogger. To zwykła atrapa i placebo. Niech się nawet aktywuje za free na 100 lat, a i tak nie warto.

Miałem u siebie tak z półtora roku, absolutnie brak jakiegokolwiek działania, niepotrzebnie tylko obciąża kompa. W jego miejsce polecam na przykład znakomitego i darmowego SpySheltera Free :hi
to jak to napisałeś "absolutnie brak jakiegokolwiek działania" to zasługa chmury IntelliGuard Cloud z której zemana korzysta, decyzje są podejmowane automatycznie po analizie, wystarczyło wyłączyć chmurę i klikał byś sobie jak w SpyShelter (ten jakby miał podłączenie do chmury tak samo by się zachowywał) :jezyk .

A

Anonymous

Jak to brak jakiegokolwiek działania jak ze 2 lata temu miałem ten program to b.często reagował.

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
IntelliGuard Chmura jest inteligentnym wytworem wczesnego ostrzegania i reagowania, który sprawia że AntiLogger jest łatwiejszy w użyciu i bardziej niezawodny niż kiedykolwiek wcześniej. Umożliwiając odniesienie się do norm, w czasie rzeczywistym, do najnowszej bazy społeczności wywiadowczej.
Nie otrzymasz irytujących komunikatów a w tym samym czasie program sprawdzi szkodliwe pliki i automatycznie je zablokuje. :szef

semana

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
"Nie otrzymasz irytujących komunikatów a w tym samym czasie program sprawdzi szkodliwe pliki i automatycznie je zablokuje."
Nie pokazuje komunikatów - to dobrze,ale ten fakt powinien być zanotowany,że coś zablokował ? Miał ktoś taki przypadek?
Zawsze stanawiał mnie ten program ...był i znikał, bo niestety też mam wątpliwości,czy działa.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30016
Miasto
Trololololo
Jak sam napisałeś
Zdecydowanie nie polecam programu Zemana Antilogger. To zwykła atrapa i placebo.
więc wynika z tego że program dokładnie przetestowałeś ale chyba jednak nie bo nie wspomniałeś o chmurze którą można wyłączyć przecież i będziesz miał komunikaty.Chmura w zemanie to dobra opcja bo przecież większość użytkowników nie lubi klikać a jak klika to nie rozumie monitów.Przeciętny użytkownik nie będzie się zastanawiał co dany komunikat oznacza bo i po co, dlatego producent dodał analizę z chmury aby decyzje było podejmowane automatycznie chroniąc i nie przeszkadzając zwykłemu użytkownikowi w normalnej pracy na kompie.

Zemana działa i pewnie w programie można sprawdzić co zablokowała a na co pozwoliła, poszukajcie w opcjach, także jak ktoś kuma czaczę, ma czas i lubi klikać to bierze SpySheltera, w innym wypadku bierze zemanę bo to już prawie automat.Spyshelter zapewnia bardziej kompleksową ochronę ale za to trzeba się trochę naklikać.

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street