AktualneMirko napisał:na 10 lat![]()
u mnie działa ,a jak długo
zobaczymy
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
License key of Zemana_AntiLogger for 10 years:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
prawie lifetime![]()
explosive napisał:Jak się sprawuje na Win 8.1 64-bit??
to jak to napisałeś "absolutnie brak jakiegokolwiek działania" to zasługa chmury IntelliGuard Cloud z której zemana korzysta, decyzje są podejmowane automatycznie po analizie, wystarczyło wyłączyć chmurę i klikał byś sobie jak w SpyShelter (ten jakby miał podłączenie do chmury tak samo by się zachowywał)Filozof napisał:Nie pamiętam czy tu już pisałem o Zemanie, więc powtórzę![]()
Zdecydowanie nie polecam programu Zemana Antilogger. To zwykła atrapa i placebo. Niech się nawet aktywuje za free na 100 lat, a i tak nie warto.
Miałem u siebie tak z półtora roku, absolutnie brak jakiegokolwiek działania, niepotrzebnie tylko obciąża kompa. W jego miejsce polecam na przykład znakomitego i darmowego SpySheltera Free![]()
więc wynika z tego że program dokładnie przetestowałeś ale chyba jednak nie bo nie wspomniałeś o chmurze którą można wyłączyć przecież i będziesz miał komunikaty.Chmura w zemanie to dobra opcja bo przecież większość użytkowników nie lubi klikać a jak klika to nie rozumie monitów.Przeciętny użytkownik nie będzie się zastanawiał co dany komunikat oznacza bo i po co, dlatego producent dodał analizę z chmury aby decyzje było podejmowane automatycznie chroniąc i nie przeszkadzając zwykłemu użytkownikowi w normalnej pracy na kompie.Zdecydowanie nie polecam programu Zemana Antilogger. To zwykła atrapa i placebo.