Zemana Antilogger za darmo !

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30041
Miasto
Trololololo
Zemana AntiLogger to dobre uzupełnienie już posiadanej ochrony przed różnej maści szkodliwymi programami które mają na celu przechwycić ważne dla nas informacje (loginy, hasła, numery kart kredytowych itp. ) i wysłać je do swojego twórcy.

Interfejs programu jest w języku Polskim.

Zemana AntiLogger pozwoli ci:

Serfować gdziekolwiek i pobierać co chcesz – bez obaw,
Użuwać banku internetowego bez niebezpieczeństw,
Zwiększyć bezpieczeństwo komputera,
Obronić się przed crackerami,
Ochronić system przed keyloggerami,
Zapobiec przechwytywaniu ekranu,

Program Zemana AntiLogger to nowoczesny i efektywny sposób ochrony przed atakiem szkodliwego oprogramowania, który do skutecznej pracy nie wymaga aktualizacji baz sygnatur wirusów i skanowania plików jak tradycyjny program antywirusowy. Jego unikalna technologia wykrywa uruchominie się szkodliwej aplikacji w systemie i zamyka ją, przed tym nim zdoła ukraść twoją tożsamość lub uszkodzić system. Zemana AntiLogger chroni komputer przed zagrożeniami takimi jak keyloggery, trojany bankowe SSL, szpiegującym oprogramowaniem itp.
http://programyzadarmo.net.pl/goto/170245

Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7420
Dzięki licencja przedłużona na rok. :ok

Naits

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
klucz działa tylko z tą wersją instalatora w paczce
na normalnej której używałem nie chciało iść, dopiero po nadinstalowaniu tej z glarysoftu poszło
pewnie do jutra zgodnie z czasem promocji (bo instalator już nie ruszy sprawdza date)

andrzej65

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
16
Należy pamiętać że:

Terms and conditions

Please note that the software you download and install
during the Giveaway period comes with the following
important limitations:
1) No free technical support
2) No free upgrades to future versions
3) Strictly non-commercial usage

Regulamin

Prosimy pamiętać, że oprogramowanie można pobrać i zainstalować
w okresie prezentów pochodzi z następujących
istotne ograniczenia:
1) Nie ma darmowe wsparcie techniczne
2) brak darmowe aktualizacje do kolejnych wersji
3) Ściślej niekomercyjnego użytkowania

Avos

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Naits napisał:
na normalnej której używałem nie chciało iść, dopiero po nadinstalowaniu tej z glarysoftu poszło
pewnie do jutra zgodnie z czasem promocji (bo instalator już nie ruszy sprawdza date)
Dziwne u mnie sam klucz został przyjęty bez kombinacji i przedłużone do 365 dni.

andrzej65

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
16
Naits napisał(a):

Avos napisał(a):
Dziwne u mnie sam klucz został przyjęty bez kombinacji i przedłużone do 365 dni.

U mnie też klucz przyjęty bez problemu, przedłużone do 365 dni.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30041
Miasto
Trololololo
Jak ktoś ma Win8 x64 to na razie Zemana na tym systemie to nic innego jak atrapa antikeyloggera, nawet własnych testów nie przechodzi.Oczywiście w przyszłości ma się to zmienić.w8 X32 chroni bardzo dobrze.

Naits

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
nie wiem, miałem licke na 250 dni i nie chciał, ale mniejsza o to już jest 365 :)

graf

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Program z którego korzystam od kilku lat. Swego czasu na krótki czas przeszedłem na SpyShelter, jednak mimo tego że również jest dobrym program, wróciłem z powrotem do Zemany (zdaje się dlatego, że Zemana nie obciążał tak starego blaszaka i coś tam jeszcze). Zemana Antilogger to naprawdę bardzo dobry program i mi to właśnie on bardziej pasuje od polskiego konkurenta.
Licencję tylko raz kupowałem (w zasadzie to trzy) za jakichś śmiesznych kilka złotówek, głównie jednak korzystam z podobnych do tej promocji. Na tę promocję czekałem - choć jak i inni jeszcze do 31.07.2013 miałem ważną licencję z poprzedniej która gdzieś była - jak rzadko na którą. POLECAM.

Warto przy okazji wspomnieć również o innym, służącym do zabezpieczeń programie, jakim jest WinPatrol. Jest również w wersji FREE. Można go czasami znaleźć w jakiejś obniżce (w kwietniu 2012 był za niecałego dolara) i wtedy mieć wersję PLUS i to jako Lifetime License. Moim zdaniem nawet zakup za $29.95 jest zakupem w dobrej cenie.

Co do Zemany, to kiedyś była również możliwość zakupu tego programu w wersji Lifetime. Nie wiem jak jest obecnie, bo patrząc przed chwilą na ich stronie nie zauważyłem takiej możliwości. Póki co więc należy się cieszyć tego rodzaju promocjami. :)

senior38

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
238
Miasto
Świętokrzyskie
Z sumowało mi termin używania z poprzednią promocją i mam w tej chwili do stycznia 2015r.

Do góry