Zemana AntiLogger za darmo przez 48 godzin

HrabiaDracula

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Miasto
z klawiatury
Na tipradar Zemana AntiLogger za darmo przez 48 godzin.
Zemana AntiLogger to dobre uzupełnienie już posiadanej ochrony przed różnej maści szkodliwymi programami które mają na celu przechwycić ważne dla nas informacje (loginy, hasła, numery kart kredytowych itp. ) i wysłać je do swojego twórcy.

Interfejs programu jest w języku Polskim.

Zemana AntiLogger pozwoli ci:

Serfować gdziekolwiek i pobierać co chcesz – bez obaw,
Użuwać banku internetowego bez niebezpieczeństw,
Zwiększyć bezpieczeństwo komputera,
Obronić się przed crackerami,
Ochronić system przed keyloggerami,
Zapobiec przechwytywaniu ekranu,

Program Zemana AntiLogger to nowoczesny i efektywny sposób ochrony przed atakiem szkodliwego oprogramowania, który do skutecznej pracy nie wymaga aktualizacji baz sygnatur wirusów i skanowania plików jak tradycyjny program antywirusowy. Jego unikalna technologia wykrywa uruchominie się szkodliwej aplikacji w systemie i zamyka ją, przed tym nim zdoła ukraść twoją tożsamość lub uszkodzić system. Zemana AntiLogger chroni komputer przed zagrożeniami takimi jak keyloggery, trojany bankowe SSL, szpiegującym oprogramowaniem itp.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

MLJ

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
5549
Od siebie dodam. że nie trzeba się rejestrować na forum aby skorzystać z promocji .Wystarczy skopiować key, a sam program pobrać z innego wortalu,np (dobrychprogramów). Ja tak zrobiłem..
Dzięki z Promo, zobaczę co to za cudo i jak sobie pracuje z Nortonem AV ;)

maxell

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
89
Czytałem że ten program na win8 x64 bit jest tylko atrapą a jak to się ma na win7 x64?

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30903
Miasto
Trololololo
Lepiej, bo 7x64 zdążyli rozgryźć trochę.Zresztą możesz sam sprawdzić pobierając testy od SS czy zemany

hyde

Świeżak
Reakcje/Polubienia
1
Bardzo dobry program na Win7x64.Chroni aktywnie komp i osobiście jestem z niego bardzo zadowolony a korzystam z niego już od 2 lat.

Aguarius

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Obecnie używam tego programu na W8x64 i nie widzę żadnej różnicy między tym co było gdy używałem go na W7 x64.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30903
Miasto
Trololololo
a jaką różnicę chciałbyś zobaczyć ?? różnica jest taka że na win 8 X64 zemana nie przechodzi nawet własnych testów loggerowych (są na ich stronie), nie przechodzi też testów od SS, nie wspominając już o prawdziwych loggerach.Jak ktos ma w8 32 bit to tu sprawa wygląda inaczej bo działa bardzo dobrze.Zresztą każdy system 64 bitowy od MS jest słabiej chroniony przez programy zabezpieczające, a winny temu jest PatchGuard.Z czasem to rozgryzą ale jak na razie Zemana i w 8 X64 to tylko atrapa antiloggera.

pss

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
62
Jest jeszcze taka prawda że zemana ogólnie na 64b miała słabą referencje :klawik.

Aguarius

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Dzięki za wyjaśnienia. To chyba wywalę to i tyle.

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Witam !

Jak w temacie na Facebooku przez 48 godzin :D

Link i info :

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30903
Miasto
Trololololo
Do góry