Zemana AntiLogger na rok za Darmo !

Alexander

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
W.
Jednak znalazlem ten program i jestem przerazony.Ani Zemana ani F-secure IS nie reaguja na niego. Program ten kopiuje wszystko co piszę na klawiaturze. Ech,nie wiem dlaczego Zemana nie chce reagować.

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
321
Miasto
Nagykutas
Mając ten stuff też prawie wcale na nic nie reagował, po przesiadce na SpyShelter od razu poczułem różnicę.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30604
Miasto
Trololololo
Zemana jest typowy antyloggerem a spyshelter dodatkowo ma Hipsa i dlatego wali monitami za każdym razem nawet jeśli dany proces nie jest loggerem. Ciekawy dodatek to ograniczone aplikacje i sprawdzanie plików na VT z poziomu aplikacji.Tak czy owak Zemana i Spyshelter bardzo dobrze sobie radzą z loggerami , plus dla Zemany za ładne GUI bo SS nie ma się czym pochwalić :p

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk
U mnie Zemana reaguje , wstukiwanie klawiszy, załadowania się sterownika itp, reaguje od razu. Nie potrzebny mi Spy Sheler do szczęścia. Hipsa to mam w Kisie :D

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30604
Miasto
Trololololo
Added basic 64bit support.
NOTE: 64bit version of Zemana AntiLogger provides very basic protection compared to 32bit version,
but it can block most dangerous SSL banker trojans similarly to Zeus bot.

Na x 64 słabiej chroni Zemana ( powyżej kawałek loga z ostatniej wersji ) SpyShelter podobnie na x 64 zapewnia słabszą ochronę niż na maszynkach 32bitowych

Alexander

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
W.
Dobrze,ale czy wiecie jak aktywować Zemane tak by dzialała na moim Windows 7. ?
Tak swoja droga to wydaje mi sie ,ze F-secure powinien reagować. Masakra xD

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30604
Miasto
Trololololo
Jeśli korzystasz z FF, IE lub Flocka to doinstaluj sobie darmowego Keyscramblera personal , świetny dodatek do przeglądarki dzięki któremu to co piszesz na klawiaturce będzie zaszyfrowane

Naits

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
10
no to minelo zdaje sie 24h a promocja nadal trwa ?

Do góry