Zemana 400 licek

Conti

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
76
Wielkiego rozdawania Zemany ciąg dalszy.
Tym razem 400 sztuków !!!!!
today, Zemana and Tech Hamlet are ready to break that record! Today, we are going to give away 400 licence keys which worths about $13,600
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Naits

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
na prawo i lewo ją rozdają :) ciekawe czy klucze są takie same czy każdy inny

daniel

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
Być może ashampoo przejął zemanę i tak rozdają :D

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk
Opłaca się bo program bardzo dobry:) Hojni są turcy :D

joa87

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
129
Miasto
Szczecin
Co jest lepsze: Zemana AntiLogger czy SpyShelter Premium? :D

Eru

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Sosnowiec
joa87 napisał:
Co jest lepsze: Zemana AntiLogger czy SpyShelter Premium? :D

Zależy co kto czego używa :p
Ja polecam SS'a ponieważ mi bardziej odpowiada - i żywiej się rozwija poza tym trzeba wspierać polski produkt zabezpieczający który jest bdb i zaczyna podbijać rynek (w przeciwieństwie do polskich antywirusów ArcaVir i MKS) :D

joa87

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
129
Miasto
Szczecin
Eru, na tym kompie mam SpyShelter Premium, na drugim mam Zemanę.

Według mnie SpyShelter Premium jest lepsze, ale kusi mnie Zemana. No, bo można zdobyć za darmo lickę.

Obu nie można mieć, bo będzie konflikt? :D

Eru

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Sosnowiec
Możesz mieć na 2 różnych kompach 2 różne programy - gorzej jakby były na 1-dnym ;)
Bierz lickę i używaj dalej - tylko nie instaluj SS'a z Zemaną na 1 kompie bo nie wiadomo co się może stać :D
Poza tym jeżeli masz lickę na SS'a Premium to ona jest lifetime ;)
A jak zdobędziesz lickę w tym rozdawaniu to chyba (bo nie jestem pewnie na 100%) będziesz mogła (po nicku wnioskuję że kobieta - jeśli jednak nie to mnie popraw :)) ją aktywować później jak licka którą masz na zemanę na 2-gim kompie wygaśnie.

joa87

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
129
Miasto
Szczecin
Dzięki za odpowiedź Eru. Napisałam komentarz, że chcę wygrać zemanę i zapytałam, kiedy mogę aktywować licencję.

Tak, jestem dziewczyną. Mój nick joa jest on mojego imienia.

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk
Zemana jest to typowa ochrona na keyloggery , spełnia wszystkie swoje zadania jakie powinien wykonywać anti-logger. Spyshelter ma to co zemana, ale posiada Hipsa więc wiadome,że będzie blokować więcej niż keyloggery i malware również. Dla mnie SS to nie taki czysty anti-logger który specjalizuje się w ochronie tylko przed keyloggerami, ma rozbudowaną ochronę wiec nie ma co za bardzo porównywać . To jak porównać FW Comodo do Kerio. Jeden ma Hips , drugi nie ma. Używam Zemany od dawna, mam kluczyk na 3 lata i sprawuje się bez zarzutu , nie zawiodła mnie nigdy. Na keyloggery, screenloggery starczy w zupełności. Na innej maści zagrożenia dajesz klasycznego Hipsa, ewentualnie piaskownice co tam chcesz i styknie. Ja mam Kisa i zemana ładnie z nim współpracuje , nie gryzą się, mało zasobów zużywa , nie muli. Polecam zemane :D

Do góry