Wszystkie Pandy na 180 dni

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30890
Miasto
Trololololo
chyba coś im strona padła, bo mi się nie ładuje.

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
OXYGEN THIEF napisał:
chyba coś im strona padła, bo mi się nie ładuje.

He he zainteresowanie spore :dziwak
Przed chwilą sprawdzałem jest okay :D

Bull_85

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
uaktualnić muchy okres do 30 dni...

CamilleNoble

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Te instalatory mają jakiś wbudowany klucz czy promocja ważna tylko dzisiaj i jeśli zainstaluję sobie ten pakiet np. za tydzień to będzie już tylko 30 dni?

Areopagita

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
15
Miasto
różne
CamilleNoble napisał:
Te instalatory mają jakiś wbudowany klucz czy promocja ważna tylko dzisiaj i jeśli zainstaluję sobie ten pakiet np. za tydzień to będzie już tylko 30 dni?

"Note: if you update the software, it will be 1 month trial! "

Rozumiem to tak - definicje można ściągać, ale uaktualnienie programu do wyższej wersji nie zachowa klucza. Sens to ma przy uaktualnieniu ręcznym do wersji powiedzmy tak symbolicznie 2013.01 :)
Niejasne to.

berger6630

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
4
jak to aktywować -ściągnełem Panda Global Protection 2013 i po instalacji woła o klucz

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
berger6630 napisał:
jak to aktywować -ściągnełem Panda Global Protection 2013 i po instalacji woła o klucz

To są triale 6 miesięczne czyli z wbudowanym kluczem na 180 dni , hm dziwne :scratch

I jeszcze jedno , nie wolno tych triali aktualizować , bo zrobi się 30 dni ! . Sądzę też że nie nakładać na starą Pandę , jeżeli ktoś ma i mu się kończy odinstalować wyczyścić i wtedy instalować , któryś z tych triali :klawik.

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
berger6630 napisał:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

tak też myślałem że ma klucz w sobie ale nie -kliknełem trial i mam tak jak wyżej

Dziwne zachował się tak jakbyś nainstalował tego triala na istniejącą Pandę albo jakieś po niej pozostałości , spróbuj odinstalować przeczyść CCleanerem i spróbuj może , któryś inny z podanych triali ?

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Klucz do Panda Cloud Antivirus Pro leżał u mnie od prawie pół roku. Wczoraj stawiałem system w kompie z leasingu kumplowi i zainstalowałem ten Antvirus , uaktywnił się i jest ważny do końca lipca.
przeglądając ten wątek myślałem, że być może jest okazja do przedłużenia licencji ale jak widzę nie jest to promocja której szukam. Gdyby w międzyczasie ( do lipca) pojawiła się promocja na roczną subskrypcję Panda Cloud Antivirus Pro, mój kumpel byłby bardzo wdzięczny za wiadomość... Pozdrwiam

Do góry