Wrzucił do sieci Koziołka Matołka

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Witam !

Fajny artykulik , który niektórych rozbawi a jeszcze innych zdenerwuje :dziwak

Link :

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

CarTon

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Miasto
19°57'E - 50°03'N
Czytając ten artykuł można na przemian, śmiać się i wkurzać. :wariat

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
:ireful Mnie osobiście wpienił równo. Niemen śpiewał że "dziwny jest ten świat" ale chyba jeszcze nie był świadomy tego, co będzie później... A oni zamiast zajmować się realnymi i poważnymi problemami, to dobierają się do tych, których łatwo niewielkim wysiłkiem zmiażdżyć. Po prostu brawo :lanie

sworoslaw

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Rybnik
No cóż... dla amerykanów piractwo to oczywiście priorytet. Nie ma co się dziwić...
Mnie nie jest ani do śmiechu, ani nie jestem zły, ale chce mi się płakać.... "Koziołek Matołek" powinien być uznany za nasze Dziedzictwo Kulturowe, i służyć do promowania naszego kraju... a nie takie cyrki... Rodem z tej bajki.

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
W Kraju Zulu Gula smiac sie czy plakac oto jest pytanie - dorwali pionka niewinna osobe a grube ryby dalej robia co chca i maja prawo w nosie - kiedys zulugula z miedzianej 13 powiedzial tak Polska to dziwny kraj ale zarazem i smieszny i tragiczny - wpelni sie z nim zgadzam
:dziwak :szef :wariat

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Koziołek Matołek jest tylko jeden ..ale na świecie wśród włodarzy Matołów jak widać nie brakuje :szef
....za jakiś czas aby wrzucić 1 mp3 na serwer zmuszeni będziemy wymontować ( dla pewności ) dysk twardy odpalić live Tailsa i do dzieła :mistrzunio

A

Anonymous

artoor napisał:
Mnie osobiście wpienił równo. Niemen śpiewał że "dziwny jest ten świat" ale chyba jeszcze nie był świadomy tego, co będzie później... A oni zamiast zajmować się realnymi i poważnymi problemami, to dobierają się do tych, których łatwo niewielkim wysiłkiem zmiażdżyć. Po prostu brawo.
Artoor-nie denerwuj się...w końcu jaki kraj taki obyczaj :klawik.

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
44672
Miasto
Gdzieś w Polsce
Coraz dalej jesteśmy za murzynami... :piorun

A co do współpracy policji polskiej i amerykanskiej:
Co by się stało, gdyby wszystkich polskich policjantów wysłać do Ameryki?
- Podniósłby się średni poziom inteligencji i tu, i tam.
:dziwak

A

Anonymous

No tak, policja nie radzi sobie jeżeli chodzi o ciężkie przestępstwa, to muszą wykazać się w sytuacji opisanej w artykule... i już będzie, że "coś robią"... :lanie

fiodor99

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
86
Miasto
25° 47' N 80° 13' W
Faktycznie temat jak najbardziej bieżący, byłem w sobotę na przedstawieniu z rodziną o Koziołku Matołku, śmiem wątpić czy mieli zgodę z BB, zatem zgodnie z literą prawa trza to zgłosić odpowiednim władzom !! ?? :dziwak

Do góry