Wondershare AllMyTube za darmo !

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30942
Miasto
Trololololo
Wondershare AllMyTube dla Windows to mała aplikacja przeznaczona do pobierania klipów z popularnych serwisów między innymi takich jak YouTube, Facebook, Megavideo, Vimeo, Metacafe, Vevo, Liveleak oraz bezpośredniego konwertowania ich do formatów obsługiwanych przez urządzenia multimedialne między innymi takie jak : iPod, iPhone, PSP, Apple TV, Zune, Pocket PC itp.

Program umożliwia pobieranie klipów z ponad 40 serwisów oraz pozwala konwertować je do ponad 150 formatów: MP4, AVI, MPG, MKV, WMV, M4V, MOV, ASF, DV, itp.

Program posiada interfejs w języku angielskim.
http://programyzadarmo.net.pl/2012/03/09/wondershare-allmytube-za-darmo/

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Powiem Wam że fajnie się sprawuje ten program Zainstalowałem i w porównaniu z nim mój stary ściągacz to normalnie poracha :facepalm

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30942
Miasto
Trololololo
Podobno bardzo fajny
Autor: przemeq dnia 09.03.12 o godz. 16:10

Super program. :)
Oglądamy sobie film, a w prawym górnym rogu pojawia się pole do pobrania filmu, klikamy i już!

OnSam

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Ja filmy pobieram IDM a konwersji z wideo do audio dokonuje mi program YouTube Get

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Generalnie ja to latam po p2m :klawik. a AllMyTube przyda mi się bardzo do szybkiego pobrania i konwersji w jednym miejscu czegoś na szybko

A

Anonymous

Ma ktoś instalkę do tego programu, nie chodzi mi o instalkę z Giveawayofday lecz taką norlamną.
Ponieważ jestem tyle co po formacie, i muszę zainstalować sobie na Wina na Virtualu nie mam możliwości zainstalowania owej aplikacji. Więc jak ktoś posiada instalkę to bardzo proszę o przysłanie na pw.
Z góry dziękuję.

wlodeusz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
Miasto
Warmia i Mazury
Przytrafiła mi się bieda. Przy przywracaniu systemu, funkcją XpressRecovery straciłem dane rejestracyjne tego programu ID i serial. Ponieważ nigdzie w poczcie nie mogę tego odnaleźć, proszę o pomoc. Może ktoś życzliwy, ma zdublowane i zbędne dane?. Po raz pierwszy chyba, nie skopiowałem danych na dysk D i od razu wpadka!. Może plik rejestru?. Pozdrawiam :yes master

wlodeusz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
Miasto
Warmia i Mazury
Przepraszam za alarm. Już odzyskałem serial. Wszedłem do poczty na serwer i mail się odnalazł, zapodziany :klawik. w folderze POP. Wszystko dobre, co się dobrze kończy...

Do góry