A
Anonymous

Witaj kochanyKalashnikov napisał:
Kałaszek mój KochanyKalashnikov napisał:A więc znów tu jestem,Przepraszam Wszystkich użytkowników tego forum,a w szczególności Administratora i właściciela strony OXYGENA THIEF'A. za moje wsześniejsze dokonania,nie zamierzam się mieszać w żadne konflikty ani łamać regulamin.Wiem że 2-3 osoby z faktu mojego oficjalnego powrotu się ucieszą,reszta będzie neutralna a 1 będzie szukać zwady,lecz ja tu jestem by korzystać z dobrodziejstw forum a nie wdawać się w kłótnie.Przepraszam urażonych,no i Witam.
Hornet napisał:Kałaszek mój KochanyKalashnikov napisał:A więc znów tu jestem,Przepraszam Wszystkich użytkowników tego forum,a w szczególności Administratora i właściciela strony OXYGENA THIEF'A. za moje wsześniejsze dokonania,nie zamierzam się mieszać w żadne konflikty ani łamać regulamin.Wiem że 2-3 osoby z faktu mojego oficjalnego powrotu się ucieszą,reszta będzie neutralna a 1 będzie szukać zwady,lecz ja tu jestem by korzystać z dobrodziejstw forum a nie wdawać się w kłótnie.Przepraszam urażonych,no i Witam.
.
Wszystkich którzy mają pół godziny jazdy rowerem do podnóża Gór Świętokrzyskich...zawsze serdecznie witamy.
Nasyfam się Yon Yonson.
Przybyłem tu Fisconsin.
Zajęcie tam w tartaku dobre mam.
Gdziekolwiek się pokażę,
Fesołe fidzę tfarze
i wszyscy proszą mnie:
Ach przedstaf się, przedsaf się!
Więc odpowiadam, że
Nazywam się Yon Yonson
Manila napisał:![]()
Witam Cię starą pieśnią
Nasyfam się Yon Yonson.
Przybyłem tu Fisconsin.
Zajęcie tam w tartaku dobre mam.
Gdziekolwiek się pokażę,
Fesołe fidzę tfarze
i wszyscy proszą mnie:
Ach przedstaf się, przedsaf się!
Więc odpowiadam, że
Nazywam się Yon Yonson
![]()
![]()
![]()
![]()
Manila napisał:Teraz po edycji lepiej?![]()
Trochę nie zrozumiałeś, bo to było radosne powitanie![]()
Myślę, że możesz się mylić z tej prostej przyczyny, że im dłużej się kogoś czyta, tym trudniej o emocjonalną neutralność. Widzę, że jorn uczciwie Ci przedstawił, jak się sprawy mają. Nie ma się, co obrażać, tylko chwilę nad tym poważnie się zastanowić. Ze swej strony uczciwie dodam, że gdyby były zakłady - obstawiłbym, iż po miesiącu zacznie Cię nosić, a do końca drugiego miesiąca strzelisz kilka komentarzy, po których spotka Cię kolejna dłuższa przerwa. Ale...Kalashnikov napisał:Wiem że 2-3 osoby z faktu mojego oficjalnego powrotu się ucieszą,reszta będzie neutralna a 1 będzie szukać zwady..