WinRAR 4.20 do wygrania

Aguarius

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Tam przynajmniej panuje równouprawnienie i nie ma wymogu posiadania czegokolwiek oprócz konta użytkownika by można było uczestniczyć w konkursach. CHWAŁA im za to !!

antbil

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4550
Miasto
Gdynia Orłowo
Jeśli chwała im, to komu niesława? Aguarius wyrzuć to z siebie. Jesteś facet czy tak lubisz trochę popłakać, ponarzekać?!
Zauważyłem 14 twoich postów. Jeszcze 6 lub 9 (bez skojarzeń) do 20 lub 25 i limit będziesz miał zaliczony.

Aguarius

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Miło, że jest ktoś kto zlicza moje posty, a więc tobie także chwała za to! Skoro nie masz nic innego do roboty to sobie zliczaj i nie zapomnij doliczyć także tego. Jeśli kogoś bolą moje uwagi lub odbiera je jako płacz z mojej strony to jego sprawa i ja tym się zajmować nie zamierzam. Tłumaczyć także z czegokolwiek nie będę bo sumienie mam czyste. Nikomu nie ubliżam ani nie ujmuję jego zasług!

antbil

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4550
Miasto
Gdynia Orłowo
Aguarius napisał:
Miło, że jest ktoś kto zlicza moje posty, a więc tobie także chwała za to! Skoro nie masz nic innego do roboty to sobie zliczaj i nie zapomnij doliczyć także tego. Jeśli kogoś bolą moje uwagi lub odbiera je jako płacz z mojej strony to jego sprawa i ja tym się zajmować nie zamierzam. Tłumaczyć także z czegokolwiek nie będę bo sumienie mam czyste. Nikomu nie ubliżam ani nie ujmuję jego zasług!

Nie liczę godzin i lat, tym bardziej twoich postów. Ich liczba wyświetla się pod nazwą twojego profilu, czyli że na ten moment jesteś Zielony. Co do reszty, to '3 kreski pod rysunkiem', czyli no comments.
Dzięki tobie mam jeden post więcej.

pss

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
62

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
2uqof92.jpg

Gratulacje "winersom" :ok
Normalnie bym to pominął pewnie? ale dwójeczka mnie rozbawiła :p

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30967
Miasto
Trololololo
Mnie też, bo tak dał w ryj że zapomniał odebrać licencji
:szydera
Note: the 2nd winner is not reachable (email not valid). The license will be sent to the 4th (devcih)

Do góry