Warto poczytać

A

Anonymous

Zapewne spróbuje wyszukać (ctrl+F, ⌘+F) czy jej hasło jest na liście. I to będzie wielki błąd! Dlaczego? Bo podstawiona strona zawiera kod JavaScriptowy przechwytujący kombinację klawiszy CTRL+F lub ⌘+F i podstawiający swoje okno “wyszukiwania”, łudząco podobne do przeglądarkowego do atakującego

Kto używa liska warto zaznaczyć w opcjach:

81468062012-12-06_21h02_04.png

I gra gitara :piwko

A

Anonymous

waldemar1965- o tej informacji już słyszałem w kwietniu ,z tego co mi wiadomo zmiany wejdą w życie już od stycznia i ma to być zapisane w kodeksie pracy .... wiec coż :) pozostaje mi powiedzieć tylko tyle :) "Zielona wyspa pełna gębą :D Tuskmenistan jest ok :ok

A

Anonymous

waldemar1965 napisał:
Jak mniej zwalniać, czyli będą zmiany w kodeksie pracy
Bez pieniędzy za nadgodziny, ale za to może bez zwolnień. Gdy firma nie będzie miała zamówień, pracownik popracuje krócej. Gdy zamówienia są - dłużej, ale bez dodatkowego wynagrodzenia. Pracodawca zaoszczędzi i być może nie będzie musiał zwalniać ludzi
więcej:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Niech zwalniają i nie płacą :ok Jak zabraknie paszy w garze to może dopiero się naród obudzi.

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Wątpię żeby naród się obudził ...większość ludzików jest teraz bez charakteru , charyzmy ...takie ciepłe kluchy bez j*j...martwią się tylko o to żeby na budkę z piwem im starczyło ( tam można ponarzekać i się wykazać :p ) Tych którzy się już dawno obudzili jest za mało żeby zrobić coś o zasięgu ogólnokrajowym....ale może ..kto to wie ??

A

Anonymous

remool- masz jeszcze nadzieje ?? ja w to nie wierze ... ten Naród jest za bardzo skłócony ,zastraszony,ogłupiany przez media...Polacy w lwiej większości zatracili umiejętność samodzielnego myślenia ,nie szanują sami siebie ,cieszą się jak sąsiad ma gorzej ,a swojego rodaka za granica są w stanie sprzedać za paczkę fajek.Naród który ma taka mentalność nie ma przyszłości

A

Anonymous

Jorn11-mentalność narodu może się zmienić pod wpływem traumatycznych przeżyć...najgorsza jest : stagnacja i bylejakość czyli to na co cierpi (na dzień dzisiejszy) 90 % Polaków.

A

Anonymous

Hornet-"cierpi"- jasne ze większa cześć cierpi... natomiast sami dokonali takiego wyboru...a wszystko wskazuje na to ze zrobią tak ponownie, wiec gdzie Ty widzisz nadzieje :dziwak

A

Anonymous

Jorn11-Lemingi nie obudzą się na bank-chyba,że w innym życiu-złudne poczucie stabilności i apartamenty na strzeżonych osiedlach...w kredycie na 30 lat :szydera -robią swoje.
Natomiast tzw.Szara Masa-może jeszcze się obudzi,jak zrozumie,że życie za 2000 brutto jest drogą do : nikąd.

Do góry