Ulubione programy do nagrywania płyt

A

Anonymous

Jakie są Wasze ulubione programy do nagrywania płyt i z jakich tego typu programów korzystacie?
Proszę o uzasadnienie swojej wypowiedzi

senior38

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
238
Miasto
Świętokrzyskie
Nie wiem czy to ulubiony,ale ja z niego jestem zadowolony i jest mi on wystarczający do tych celów a jest to Aschampo Burnig Studio El.

tedii

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
5
Witam,

Ostatnio korzystam z Astroburn Pro -

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

ponieważ:
primo - jest lekki i dość intuicyjny
secundo - licencja jest typu lifetime

W sumie to ten sam producent co DaemonTools'a.

Wcześniej używałem Express Burn Plus Edition - też niezły.

A

Anonymous

Ja używam BurnAware Free, choć częściej odpalam go żeby zaktualizować niż nagrywać :szydera
Uzasadnienie :D
Mały programik robiący to do czego został stworzony czyli nagrywanie- jak dla mnie robi to bardzo dobrze :hippie

Olga

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Bardzo mało nagrywam, więc BurnAware Free zupełnie mi wystarcza :yahoo

A

Anonymous

Do archiwizowania danych Ashampoo Burning Studio 11,do reszty Nero Micro 8.

terieron

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
Ashampoo Burning Studio 10(X)- bo ma wszystko,czego potrzebuję do wypalania jakichkolwiek nośników.Jest "ergonomiczny", szybki, bezbłędny i ma ładny,czytelny interfejs.Dzięki Theme Pack można go nieco wzbogacić.
Dotychczas używałem Nero, ale teraz to dla mnie przerost formy nad treścią i nadmiar zasobożernych
funkcji,które trzeba długo i skomplikowanie usuwać i wyłączać.
A różnice i braki funkcji miedzy tymi dwoma"kombajnami" można zniwelować dzięki wielu darmowym programom.

berni42

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Ashampoo Burning Studio 10 lub Cyberlink Power2Go 6. Oba są bardzo dobre. Polecam

buto

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Ashampoo Burning Studio 2012 ,wystarczająco dobry jak dla mnie.

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Witam !
No cóż czy ten program jest moim ulubionym , trudno powiedzieć ale nie narzekam mam Nero 9 , swego czasu kupiłem wersję pudełkową tego programu po dość przystępnej cenie.
Jedno trzeba powiedzieć jest to spora kobyła zajmuje dużo miejsca na dysku i ma tez mnóstwo czasem mało użytecznych dodatków ale sprawuje się całkiem dobrze , swego czasu próbowałem przesiąść się na promocyjne Ashampoo , odinstalowałem moje Nero 9 , zainstalowałem Ashampoo Burning i się zawiodłem usiłowałem nagrać płytę audio z plików mp3 zamienić na je na wav , czyli otrzymać płytkę do odtwarzania w odtwarzaczu cd i mi się nie udało , może robiłem coś nie tak a może w Ashampoo Burning takiej możliwości nie ma ?
Wróciłem więc ponownie do mojego Nero 9 a tam jest taka opcja wciskam audio i przerzucam mp3 z prawej na lewo klikam zapis i mam płytkę z plikami Wav !
:eek:o

eMCe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Ś-Wsch
Temat trochę stary ale skoro już istnieje to żeby nie zaśmiecać forum spytam tutaj.
Od dłuższego czasu używałem i byłem bardzo zadowolony z otrzymanego kiedyś od grafa programu BurnAware Premium 6.4 z KŚ. Dzisiaj spotkała mnie niemiła niespodzianka bo program nie działa dobrze z Windows 8.1 x64, sypie błędami i praktycznie nic nie da się zrobić (sprawdzane na dwóch lapkach). Na ósemce pracuję od miesiąca a na wcześniejszym systemie (Windows 7 Home Premium x64) nigdy nie miałem z nim problemów.
Jaki program byście polecili do nagrywania płyt? Taki żeby był mały, bez zbędnych dodatków, szybki i najlepiej po Polsku. Coś takiego jak BurnAware z tym, że na pewno działający na Windows 8.1 x64.

Do góry