Trojan Killer - Konkurs

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
trojan+killer,agus+cms.png

Trojan Killer to skuteczne narzędzie, stanowiące doskonałe uzupełnienie standardowego oprogramowania antywirusowego. Stworzone zostało ono zostało w celu łatwego usuwania z komputera takich szkodników jak wirusy, boty, komponenty szpiegujące i reklamowe, keyloggery, trojany czy rootkity.

Compatible with Windows XP, Vista, 7, 8, both x64 and x86;

Galeria programu

1png_wxnqnsw.png

2png_wxnqnsq.png

PROGRAM JEST W JĘZYKU POLSKIM

Program okazać się może niezwykle przydatny w sytuacjach kiedy system operacyjny został już zainfekowany przez złośliwe oprogramowanie, nic jednak nie stoi na przeszkodzie, aby wykorzystywać go do zapobiegawczego badania zawartości komputera. Oferuje on aż 5 różnych trybów skanowania, potrafiących obejmować swoim działaniem pełną zawartość systemu, obszary krytyczne lub te zdefiniowane przez użytkownika oraz nośniki wymienne podłączane do komputera. Trojan Killer poza analizą zgromadzonych na dysku danych potrafi również skanować autostart, pamięć podręczną, usługi, sekcje ActiveX, a także pozycje LSP i BHO. W wielu przypadkach narzędzie jest w stanie wykryć i usunąć szkodniki niewidoczne dla standardowego oprogramowania zabezpieczającego.

Dodatkowo Trojan Killer oferuje ochronę proaktywną, a także przydatne funkcje resetowania ustawień przeglądarki Internet Explorer, oczyszczanie pliku HOSTS i resetowanie konfiguracji mechanizmu Windows Update. Dostępne opcje konfiguracyjne pozwalają użytkownikowi dostosować do własnych preferencji wiele atrybutów działania programu - m.in. ignorowanie dużych plików (ponad 16 MB), archiwów, niekompletnych danych itp.

strona producenta i programu

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

opis programu ze strony :

dobreprogramy.pl

Konkurs

Wiem , że program ciesz się dużą popularnością , więc mam dla Was dobrą wiadomość
dzięki hojności Trojan Killer firmy GridinSoft LLC mam do rozdania 3 sztuk licencji 1 rok .

Zasady bez zmian

1.Napisz komentarz ,dlaczego dla Ciebie ma być Trojan Killer

2.Komentarz w języku ojczystym POLISH OR ENGLISH , nie w jednym zdaniu proszę :suuper :ok

3.W konkursie mogą brać udział użytkownicy zarejestrowani przed ogłoszeniem tego konkursu

4.Zakończenie konkursu 20.02.2015 godz.20

Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal random
i będą miały 24 godziny na potwierdzenie wygranej na PW do mnie i wysłanie mi adresu poczty mail swojej na który producent wystawi klucze

angellomichel387

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
1052
Dzięki za konkurs
Skąd wiedziałeś że od dawna się czaje na ten program :klawik.
Dużo dobrego czytałem o nim i chciałbym go mieć bo gdy miałem go na próbę kiedyś w trialu to dużo znajdował ale niestety nie dało mi się sprawdzić go dalej ale chciałbym go mieć u siebie :klawik.

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
1png_wxqahqe.png
Oto lista nagrodzonych osób w konkursie - teraz macie 24 h na potwierdzenie odbioru i wysłanie mi swych adresów mail które przekaże dla producenta a on wam wygeneruje klucze .

Jedna osoba nie wzięła udziału w losowaniu bo zgłoszenie wpłynęło już po tym jak dokonałem losowania

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Gratulcje! :ok

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
Wszystkie nagrody zostały wysłane na pw do zwycięzców konkursu - gratuluje :ok :hura

Do góry